asortixx Üye > çileke$ <' Alıntı: Telefonu uzaktan kumanda olarak kullanmak isteyenler için unutmadan çalışması için telefonda kızılötesi özelliği olması şart türkçe ve lıdır ilk kez başlattığınızda lisans sözleşmesi çıkar mutlaka kabul ediniz... Genişletmek için tıkla ... Bilader bende E71 war desteklemıyo dıo napcam?
> çileke$ <' Alıntı: Telefonu uzaktan kumanda olarak kullanmak isteyenler için unutmadan çalışması için telefonda kızılötesi özelliği olması şart türkçe ve lıdır ilk kez başlattığınızda lisans sözleşmesi çıkar mutlaka kabul ediniz... Genişletmek için tıkla ... Bilader bende E71 war desteklemıyo dıo napcam?
ufukpro14 Üye 6233 nokia için uyar mı hocam bu program yardımcı olur musunuz ?? --------------- Ekleme --------------- asortixx' Alıntı: Bilader bende E71 war desteklemıyo dıo napcam? Genişletmek için tıkla ... hocam 6233 nokia için uyumlu mudur yardımcı olur musunuz??
6233 nokia için uyar mı hocam bu program yardımcı olur musunuz ?? --------------- Ekleme --------------- asortixx' Alıntı: Bilader bende E71 war desteklemıyo dıo napcam? Genişletmek için tıkla ... hocam 6233 nokia için uyumlu mudur yardımcı olur musunuz??
UltrAslanMami Üye bilkolik' Alıntı: hangi tv lere uyumlu Genişletmek için tıkla ... programı telefonuna yüklediğinde seçme kısmı geliyo orda hangi tvlere uyumlu olduğunu görürsünüz
bilkolik' Alıntı: hangi tv lere uyumlu Genişletmek için tıkla ... programı telefonuna yüklediğinde seçme kısmı geliyo orda hangi tvlere uyumlu olduğunu görürsünüz
porikli Üye slm dostlar ben bu irromote programını indirdim fakat lisans kodu istiyo lütfen bilen varsa yazarsa sevinirim --------------- Ekleme --------------- lisans kodu yok mu şu uzaktan kumanda programının arkadaşlar
slm dostlar ben bu irromote programını indirdim fakat lisans kodu istiyo lütfen bilen varsa yazarsa sevinirim --------------- Ekleme --------------- lisans kodu yok mu şu uzaktan kumanda programının arkadaşlar