Psikolojik baskının zaferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Psikolojik baskının zaferi
Bugün http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...p2-yakinda-tum-rmler-15-04-2012-a-541173.html adresindeki konuda, projemizdeki N97 ile ilgili aldığım kötü yorumlar üzerine, N97'yi projeden çıkartma kararı almıştım.

Fakat M. tAHA N97 Mini testerimizin attığı bir mesaj sonrası, aklıma hemen sinsi bir plan geldi. Plana göre, N97 testerimiz ve ben konuya cevap olarak 'Sizler yüzünden N97 iptal edildi" gibisinden yorumlar atmaya başladık. Daha sonra planı Anılbaran'a da ilettim. Amacım, üyelerin pişman olmalarını sağlayarak, asıl suçlunun (yani ekibi ve N97'yi kötüleyenin) ortaya çıkmasını sağlamaktı.

Planım %100 amacına ulaştı. Hem üyeler pişman oldular hem de suçlu ortaya çıktı. Öyle cevaplar yazdıkki, resmen duygu sömürüsü

Planımız http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...akinda-tum-rmler-15-04-2012-a-507-541173.html adresindeki sayfadan itibaren devreye girmişti. Okumanızı öneririm

N97 sahiplerine rahat nefes aldırdık sonunda

joker.lg

Üye
i m afraid n97 minime inşallah yükleyecem sizin cfw yi inşallah

ya n97 mini nasıl bi telefon bide n9 o kadar paraya değer mi?

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
N97 kullanmadım hiç. Ama klavyesi olduğu için güzeldir.

yani diger konuda dedigim gibı bu yaptıgımız sadece piskolojik baskının çok çok ufak bi parçası .Mesala n97 kullananlar nasıl emir komuta aldına alındı gördünüz.Bu iş böyle piskojik baskıyı kurallarına göre oynarsan padişah sensin.Yanlış oynarsam işin rengi değişir.

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Hasan

Üye
Rambo çok uzun yazma şunu okuyasım gelmiyor

joker.lg

Üye

Ben asıl n9 istiyom onun hakkında bi bilgin var mı?

bugüne kadar 1 orjinal telefon telefon aldım o da bozuk çıktı telefon modeli olarak bozuk diğerleri dayım teyzem kuzenimden toplama yani bir bilgim yok ama bir bakayım fikrimi söylerim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Millet 2. el alıyor bozuk çıkıyor senin ki sıfırken bozuk çıkıyor

joker.lg

Üye
belki biliyorsunuzdur gt c 5130 samsung şu 3g kampanyasından almıştım telefonu ha bire kapamak zorunda kalıyordum aşırı donuyordu garantiye yollayınça sorun yok diyordu bende toplama kullanmak zorunda kaldım ki kullandıklarım iyiydı teyzemden e 250 kuzenimden c500 dayımdan n97 mini ve simdi n97 mini hala sağlam

---------- Eklendi @ 12:54:19 ---------- Yazıldı @ 12:51:48 ----------

Millet 2. el alıyor bozuk çıkıyor senin ki sıfırken bozuk çıkıyor

en son telefonu açıp filmini kopardım ama sesi mükemmel dayanıklılık 10 üzerinden 10 üzerinden su damlaya n bezi üstünde unuttum ıslakken bile çalıştı sonra hoparlöre su girdi temizledikten sonra çalıştı simdi onu özledim biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...