Ben de prof değilim yahu Ama Most Wanted ile gelin karşıma, tanımam valla.
Zamanında Knight oynamışlığım bile vardır Galiba 43 level priest vardı Sonra bıraktım.
Zamanında Knight oynamışlığım bile vardır Galiba 43 level priest vardı Sonra bıraktım.
Ohaa demicem Gayet normal çünkü, knight oynayan çok kız gördüm, wow oynayan kızlar tanıyorum ki erkeklerin çoğu wow'u knight tarzı bir oyun sanıyor, kuzenim araba oyunlarının hastası bütün nfs serilerini bitirmiştir, pes desen futboldan nefret eden kızkardeşim bile oynuyor.Bazen geçemediğim bölümlerde veriyorum pc'yi o geçiyor
Başlıktaki gibi bi kız görürsem işte o zaman ohaa derim
Cok degil. Ama kendi kullandigim telefonlarla ilgili biliriz bir seyler. Ama cogu kiza gore iyiyim yani anlarim. Ayrica fanatigim ben. Erkek gibiyim hahah annemlerle gezmeye gitmeyip maca gidiyorum kapaliya
vallaha aklımdaki kızın özelliklerini soylim güçlü olsun fazla yakmasın 15/100 en ideali torku yüksek olsun gaz tepkimesi çok fena olsun gaza her bastığım zaman firlasin olduğu yerden kırmızı siyah yada beyaz olsun min 700 hp güç uretsin