prototype sistem gereksinimleri

Konu Sahibi
prototype sistem gereksinimleri
arkadaşlar prototype oyununun sistem gereksinimlerini bilen war mı?

Minimum sistem özellikleri:
- Windows ® XP, DirectX ® 9.0c ya da (Windows Vista ® Service Pack 3 () ve Service Pack 2)
- 256 MB 3D donanım hızlandırıcı kartı gereklidir – 100% DirectX ® 9.0c Shader Model 3 desteği * ile
- Pentium (R), Intel ® Core 2 Duo 2,6 GHz veya AMD Athlon 64 X2 3800 + veya daha iyi
- Windows RAM : XP için 1 GB / Vista için 2 GB
Sıkıştırılmamış sabit disk alanı – 8 GB takas dosyası (Plus 500MB için.)

Ayrıca herhangi bir oyunun bilgisayarında çalışıp çalışmayacağını öğrenmek istersen arama motorundan "can you run it" yazarak öğrenebilirsin.Umarım işine yarar...

i_b_o_o

Üye
arkdaşlar ekran kartı geforge 6600 gt mb rem 1.5 gb sp3 kulanıyorym ama oyunu yüklüyorumm yavaş çalışıyoo .. ekran kartı gncellemede yaptım gene aynı ne yapmam gerekk yardm eden olursa sevinirmm

arkdaşlar ekran kartı geforge 6600 gt mb rem 1.5 gb sp3 kulanıyorym ama oyunu yüklüyorumm yavaş çalışıyoo .. ekran kartı gncellemede yaptım gene aynı ne yapmam gerekk yardm eden olursa sevinirmm

Herhalde Çözünürli'ğü Son Derece Yapmışsındın Çözünür'lüğü Düşür !

Sezer_81

Üye
file:///C:/Users/%D6mer/Desktop/Adsız.jpg bu resmı goren varmı plz

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
kardeş yüklemede compre dosyası eksik bende varsa bir link ekleyin be ya yardım

windows wista service pack 3 mu

256 MB 3D donanım hızlandırıcı kartı gereklidir hacı abi bu nedir ben bunu ılk kez duydum bende ati mobility radeon hd 3650 ekran kartı var shader 4 desteklı 512mb ekran kartı bu kart o dedıgın sey olmadan calıstırır mı

kardeş bende de ati radeon 3650 var 1gb ramli shader ve dx9 destekli çok rahat oynadım AA 16x iken

kemal21

Üye
Bende oyunu çok seviyorum ama bilgisayar kaldırmadı

anti aliasing: köşeli dokuları yumuşatan bir özellik, yani adamın yüzünü köşeli değil de yuvarlak gösteren özelliktir. ne kadar fazla aa varsa o kadar sistem ister oyun. benimki 16x 'ti 2-4-8-16 şeklinde olabilir

bağraştırıcı turu radeon x300/x500/x1050 series 512mb belek boyutu bu acarmı ayrıca service pack 3ü indirdim yükledim çalışıp çalışmadığını öğrenemedim helpppppp

arkadaşlar prototype'nin sistem gereksinimlerinde Xp yada Vista ya onu Windows 7ye nasıl çeviririz yada çevirebiliriz acaba?