ben yeni iphone 3gs aldmda tema oyun fln yükleyemyrm itunesda bişi acmk istio ordada kredi kartı no su istio fln annayamdm girmdm o işe biri yardımcı olablr mi bna nasıl halledeblrm? smddidn tskkler
sa engin abi.. Tap Tap Radiation çıktı iPad için.. ayrıca iphone'da fln da oynanablio.. ama indirmeye kalkdığımda itunes'un yeni versiyonunu indir diyo.. forumda bi konuda görmüştüm bi arkadaşımız versiyonunu güncelledikten sonra crackli oyunları fln atamaz olmuş.. falan da filan.. onun cracklisi çıktıysa bulabilirsen çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler
sa engin abi.. Tap Tap Radiation çıktı iPad için.. ayrıca iphone'da fln da oynanablio.. ama indirmeye kalkdığımda itunes'un yeni versiyonunu indir diyo.. forumda bi konuda görmüştüm bi arkadaşımız versiyonunu güncelledikten sonra li oyunları fln atamaz olmuş.. falan da filan.. onun lisi çıktıysa bulabilirsen çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler
benim iphone 3gse jailbreak yapamiyorum(48. hafta üretim 3.1.3 sürüm) nasıl yapılıyor bilen varsa lütfen yazsın veya bunları jailbreak olmadan yükleyebilirmiyim app store haricinde
???? yardım lütfen!!!
Slmlar Call of Duty Zombies var eminim linkini atarlar...Yeri burası degıl dıyebılırsınız ama oyunla ılgılı bı sorum var.
Benimde sorunum o oyunun multisi ile ilgili acaba olan varsa nasıl wi fi oynadıklarını acıklar mı? bizde birbirine baglanma sorunu var.