Invoke Üye Bildirime bakarken yanlışlıkla adamın adına tıkladım ya, iki kişinin profiline gittik. Tüh. Bildirim gitti şimdi.
Bildirime bakarken yanlışlıkla adamın adına tıkladım ya, iki kişinin profiline gittik. Tüh. Bildirim gitti şimdi.
NEXUS Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bildirime bakarken yanlışlıkla adamın adına tıkladım ya, iki kişinin profiline gittik. Tüh. Bildirim gitti şimdi. Genişletmek için tıkla ... Bir ziyaret benden olsun
-qarapapaq-' Alıntı: Bildirime bakarken yanlışlıkla adamın adına tıkladım ya, iki kişinin profiline gittik. Tüh. Bildirim gitti şimdi. Genişletmek için tıkla ... Bir ziyaret benden olsun
İhtiyar007 Üye @ARM_TR nin profiline bir kere baktım 10 bildirim gelmiş Bu bildirimi profili gizleme dışında başka bir şekilde durdurma imkanımız yok mu?
@ARM_TR nin profiline bir kere baktım 10 bildirim gelmiş Bu bildirimi profili gizleme dışında başka bir şekilde durdurma imkanımız yok mu?
ARM_TR Üye İhtiyar007' Alıntı: @ARM_TR nin profiline bir kere baktım 10 bildirim gelmiş Bu bildirimi profili gizleme dışında başka bir şekilde durdurma imkanımız yok mu? Genişletmek için tıkla ... Aynısı bendede oluyor @İhtiyar007 ne zaman hesabıma bir mesaj gönderse 5-10 bildirim birden geliyor forumda hata mı var?
İhtiyar007' Alıntı: @ARM_TR nin profiline bir kere baktım 10 bildirim gelmiş Bu bildirimi profili gizleme dışında başka bir şekilde durdurma imkanımız yok mu? Genişletmek için tıkla ... Aynısı bendede oluyor @İhtiyar007 ne zaman hesabıma bir mesaj gönderse 5-10 bildirim birden geliyor forumda hata mı var?
ARM_TR Üye mürteza16' Alıntı: Sabah 51 bildirim vardı. Çoğu profilimi bakanlar ve dürtenlenden gelmiş. Genişletmek için tıkla ...
mürteza16' Alıntı: Sabah 51 bildirim vardı. Çoğu profilimi bakanlar ve dürtenlenden gelmiş. Genişletmek için tıkla ...
NEXUS Üye Emre aktaş' Alıntı: Yanlışlıkla Birine Baktım Gitti Genişletmek için tıkla ... Bende Yanlışıkla Sana Baktım Tüh
Emre aktaş' Alıntı: Yanlışlıkla Birine Baktım Gitti Genişletmek için tıkla ... Bende Yanlışıkla Sana Baktım Tüh
NEXUS Üye kemalsen1999' Alıntı: Biri benim profile baksın bakalım la, merak ettim nasıl bir duygu Genişletmek için tıkla ... Nasıl Duyguymuş
kemalsen1999' Alıntı: Biri benim profile baksın bakalım la, merak ettim nasıl bir duygu Genişletmek için tıkla ... Nasıl Duyguymuş
Bilişim Profesörü Üye .NeXuS.' Alıntı: Nasıl Duyguymuş Genişletmek için tıkla ... 3 bildirimli bir duyguymuş
Bilişim Profesörü Üye mürteza16' Alıntı: Neden? Genişletmek için tıkla ... Bir kere baktı, 3 bildirim geldi
mürteza16 Üye kemalsen1999' Alıntı: Bir kere baktı, 3 bildirim geldi Genişletmek için tıkla ... F5 İhtiyar007' Alıntı: Bu bildirimi profili gizleme dışında başka bir şekilde durdurma imkanımız yok mu? Genişletmek için tıkla ... @Ozan
kemalsen1999' Alıntı: Bir kere baktı, 3 bildirim geldi Genişletmek için tıkla ... F5 İhtiyar007' Alıntı: Bu bildirimi profili gizleme dışında başka bir şekilde durdurma imkanımız yok mu? Genişletmek için tıkla ... @Ozan
Symbianizer Üye muhammed4949' Alıntı: hiç sevmedim ya bildirim şeklinde gelmese Genişletmek için tıkla ... Bildirim heyecanıyla bakıp profiline baktı görünce kötü oluyor
muhammed4949' Alıntı: hiç sevmedim ya bildirim şeklinde gelmese Genişletmek için tıkla ... Bildirim heyecanıyla bakıp profiline baktı görünce kötü oluyor
Ozan Admin Konu Sahibi Şimdilik üye profilleri gezildiginde karsı tarafa giden bildirimler kapatıldı, açık-kapalı özelligi gelmesiyle birlikte tekrar devreye alacağım böylece isteyenler kapatıp isteyenler açabilecek İyi Forumlar
Şimdilik üye profilleri gezildiginde karsı tarafa giden bildirimler kapatıldı, açık-kapalı özelligi gelmesiyle birlikte tekrar devreye alacağım böylece isteyenler kapatıp isteyenler açabilecek İyi Forumlar