SoulsEagle
Üye
-
Konu Sahibi
-
snn tercihi ama değiştirmek gerekliÜye olduğumdan beri değiştirmedim ben
ben profil resmimden tanınıyorum
Sanane@The Nightmare sn ne zaman değiştireceksin
BilmemSanane
Necocum gereksizlere mesaj atmışsın nasılsın diye cevap veremedim kusura bakma vakit gelmedi çünkü 00:00-06:00 saatleri arasında yazılıyor onun dışında yazılanlar siliniyor.Bilmem
Saatleri karıştırmışım.Necocum gereksizlere mesaj atmışsın nasılsın diye cevap veremedim kusura bakma vakit gelmedi çünkü 00:00-06:00 saatleri arasında yazılıyor onun dışında yazılanlar siliniyor.
Hamd olsun. Senden naber?
Hamd olsun hocam maşallah nasılsınız inşallahSaatleri karıştırmışım.
Hamd olsun. Senden naber?
Hamd olsun. Şükür iyiyim. Sen nasılsın inşallahHamd olsun hocam maşallah nasılsınız inşallah
Hamd olsun hocam sizi seviyoruz maşallah inşallahHamd olsun. Şükür iyiyim. Sen nasılsın inşallah
Hamd olsun. Bende sizi seviyorum maşallah inşallah. İyisin inşallah.Hamd olsun hocam sizi seviyoruz maşallah inşallah
Maşallah hocam ben iyiyim. Siz de iyisinizdir inşallah.Hamd olsun. Bende sizi seviyorum maşallah inşallah. İyisin inşallah.
Hamd olsun. Şükür iyiyim maşallah. Siz de iyisinizdir İnşAllahMaşallah hocam ben iyiyim. Siz de iyisinizdir inşallah.
Maşallah hocam. Kediciklerden naber?Hamd olsun. Şükür iyiyim maşallah. Siz de iyisinizdir İnşAllah
Hamd olsun. Senden naber?Maşallah hocam. Kediciklerden naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?