TrabLusGarP Samet2014 Üye Konu Sahibi Prof fotoğraf makinası kiralayan varmı ? Ben 1 haftalığına prof fotoğraf makinası kiralayacağım ama internetten çok az site var ve bunlar normaline göre pahalı uygun fiyata 1 haftalık kiralayan varmı bu grubta veya bi dükkanda olabilir ? İstanbulda otuyorum :-)
Ben 1 haftalığına prof fotoğraf makinası kiralayacağım ama internetten çok az site var ve bunlar normaline göre pahalı uygun fiyata 1 haftalık kiralayan varmı bu grubta veya bi dükkanda olabilir ? İstanbulda otuyorum :-)
Türk-X Üye 1 hafta dslr kiralayacağın paraya al bi kompakt makine hep yanında bulunsun Son düzenleme: 1 Kas 2014
Türk-X Üye TrabLusGarP Samet2014' Alıntı: Kompakt makine nasıl yani iyi çekiyormu bana güzel çeken lazım Genişletmek için tıkla ... Gündüz çekimi için iyidir
TrabLusGarP Samet2014' Alıntı: Kompakt makine nasıl yani iyi çekiyormu bana güzel çeken lazım Genişletmek için tıkla ... Gündüz çekimi için iyidir
TrabLusGarP Samet2014 Üye Konu Sahibi Bi bakacağım. Çok sagol. Bide bu sence iyimidir Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türk-X Üye TrabLusGarP Samet2014' Alıntı: Aynn bende youtubede baktım baa eskiye benziyor Genişletmek için tıkla ... Sırf fotoğrafçılık üzerine kurulmuş forumlar var oralara Danışın daha yardımcı olurlar
TrabLusGarP Samet2014' Alıntı: Aynn bende youtubede baktım baa eskiye benziyor Genişletmek için tıkla ... Sırf fotoğrafçılık üzerine kurulmuş forumlar var oralara Danışın daha yardımcı olurlar
TrabLusGarP Samet2014 Üye Konu Sahibi Çok. Gerçekten çok sagol benim vaktim var 10 ay. Sonra lazım fotoğraf. Makinası. :-)