Pro Evolution Soccer 2011 v1.0.1 Android P2P 54.7 MB

arkadaşım kuramadım yardımcı olurmusun

samsung s5670 de calıstıramadım kurdum oyunu giriyom license diyo ok luyom siyah ekranda kalıyor

sh0ck

Üye
Arkadaşlar biri bana şu oyunun kurulumunu anlatabilirmi tam olarak?

jejep

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşımızın anlatımı

oyunu kurdum int paketi yapmıştım int varken oyuna giriyodum paket bitti oyuna giremiyorum int siz oynanmıyomu :S

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Oyunu tekrar indiriyor bi acayip öyle oynanıyor

jejep nasıl çözcez bu sorunu

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Wlan falan varsa öyle yap en iyisi paket yapınca yine kotanı yer , diğer yükleyen arkadaşların yorumlarına bakarsak onlarda internetten tekrar indiriyor sonra çalışıyor dediler

xinsurer

Üye
samsung galaxi gio'da mükemmel çaşışıyor teşekkürler..

----------Eklendi @ 00:25:54 ---------- Yazıldı @ 00:22:40 ----------

çalışıyor yazacaktım, dokunmatiğe alışmaya çalışıyorum

Tepkiler: jejep

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yüklediğini anlatır mısın ?

xinsurer

Üye
Arkadaşım çok teşekkürler, mükemmel oyun.. Samsung Galaxy Gio'ya yükledim, sorunsuz çalışıyor, en ufak bir kasılma yok, grafikler de harika sanki bilgisayarda oynuyorum.. tekrar teşekkürler..

----------Eklendi @ 13:41:49 ---------- Yazıldı @ 13:33:51 ----------

Nasıl yüklediğini anlatır mısın ?

54 mb'lik klasörü sd karta attım, sonra telefonda klasörü açtım ve içindeki apk uzantılı dosyaya tıkladım (bu arada wifi açıktı), internetten biraz daha indirme yaparak yüklemeyi tamamladı. Artık internet kapalı da olsa oynanabiliyor, yani internete bağlanma diye bişey yok, sadece yükleme sırasında.

jejep

Üye
    Konu Sahibi

Nasıl yüklediğini anlattığın için teşekkürler

xinsurer

Üye
Androidde ustalaşmaya çalışıyoruz, symbianı yedik bitirdik, şimdi sıra androidde

galaxy ace ye nasıl yükleriz bunu bi yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkürler....

samsung gio da çalışır mı

jejep

Üye
    Konu Sahibi
Malesef bir bilgim yok

oyunu yükledim wifi ile baglanınca oynaya biliyosun internet olmayınca girmiyo yokmu bunun bi cözümü yaa

galaxy ace s5830 a gelir mi
nasıl yüklediniz??

bizde olmuyo bune yaa sadece internetle oynayacaksak ne anladık biz bu oyundan arkadaslar yazmıs iste vifi yle indirdim sonra internet istemedi diye aynısın ben yapıyorum vifiyi kapatınca olmuyo iste

hic mi ilgilenen kimse yok yaa nasil iş bu be