serhat1763 Üye Konu Sahibi burak1907fb' Alıntı: serhat bende yükledim wifiile download etmeye başladı devam edince yüzde 25de bir yazı çıktı kapandı Genişletmek için tıkla ... sd dosyasını hafıza kartında android dosyası var onun içindede data var sd dosyalarını bu datanın içine atman lazım bazı telefonlarda bir tane daha data var dikkat et tam olarak hafıza kartı/android/data nın içine at
burak1907fb' Alıntı: serhat bende yükledim wifiile download etmeye başladı devam edince yüzde 25de bir yazı çıktı kapandı Genişletmek için tıkla ... sd dosyasını hafıza kartında android dosyası var onun içindede data var sd dosyalarını bu datanın içine atman lazım bazı telefonlarda bir tane daha data var dikkat et tam olarak hafıza kartı/android/data nın içine at
serhat1763 Üye Konu Sahibi burak1907fb' Alıntı: dediklerini yaptım error verdi Genişletmek için tıkla ... yapılabilecekler bunlar biraz daha kurcala olmuyorsa sil gitsin
burak1907fb' Alıntı: dediklerini yaptım error verdi Genişletmek için tıkla ... yapılabilecekler bunlar biraz daha kurcala olmuyorsa sil gitsin
Sandrake Üye trapdoor' Alıntı: HTC Wildfire S: ÇALIŞMA DURUMU: ÇALIŞIYOR TIKANMA ya da KASMA: YOK OYNARKEN OYUNDAN ATMA: YOK Bizzat kendim test ettim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Sağol
trapdoor' Alıntı: HTC Wildfire S: ÇALIŞMA DURUMU: ÇALIŞIYOR TIKANMA ya da KASMA: YOK OYNARKEN OYUNDAN ATMA: YOK Bizzat kendim test ettim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... Sağol
serif55 Üye trapdoor' Alıntı: HTC Wildfire S: ÇALIŞMA DURUMU: ÇALIŞIYOR TIKANMA ya da KASMA: YOK OYNARKEN OYUNDAN ATMA: YOK Bizzat kendim test ettim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... O zaman bizde indireceğiz
trapdoor' Alıntı: HTC Wildfire S: ÇALIŞMA DURUMU: ÇALIŞIYOR TIKANMA ya da KASMA: YOK OYNARKEN OYUNDAN ATMA: YOK Bizzat kendim test ettim arkadaşlar. Genişletmek için tıkla ... O zaman bizde indireceğiz
serhat1763 Üye Konu Sahibi kurmakta sorun yaşayan varsa bu videoyu izlesin türkçe değil ama yardımcı olur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurmakta sorun yaşayan varsa bu videoyu izlesin türkçe değil ama yardımcı olur Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız