van_hoijdonk
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
ama öle şaka makada
dogu bölgelere git bundan bulamazsınadam balon nietine şişirip patlatıo
ναη_нσιנ∂σηк;433793' Alıntı:Çin'de düzenlenen 4.Yeni Sağlık Teknolojileri Ürünleri Fuarı ilginç bir defileye ev sahipliği yaptı. Fuar'ın ilginçliği kıyafetlerin prezervatiften yapılmış olmasıydı.
Prezervatiften yapılmış kıyafetlerle sahneye çıkan modelleri izleyenler, şaşkınlıklarını saklayamadı. Bikinilerin ve gece elbiselerinin ağırlıkta olduğu defilenin en ilgi çekici parçası; tamamı prezervatiften üretilen, etek uçlarına ise yine prezervatiflerle katlar verilen gelinlik oldu.
sen hayatında kaç kez doğuya geldinde böyle konuşuyorsun
cahil olsalarda ahlaksız değiller. sokaklarda genç kızlarımız prezervatif dağıtmıyo en azından
k.bakmaa yanlış bir cümle oldu...
Dogu Batı ayrımı yapmıorumm...amaa görülen bu cahil insanların çogunlıkla oldugu yer Dogu bölgelerimiz bunu herkez bilio..şöle bişe war Batıda Kuzeydede Güneydede cahil insanlarımız war ama Doguda çoq fazlaa aile başına 8 9 çoçuk düşüo hiç gerek yoq onlar prezervatifin ne oldugunu bilse onu kullanır....ama bilmedikleri bişe balon die şişiriolar...Tabi ordaki herkezz için knuşmuorum ama görülen bu...
tmm bazıları erkek istiolar kız oluo erkek olana kadar çoçuk yapıolar...ama buna hiç gerek yoq...
cahil olsalarda ahlaksız değiller. sokaklarda genç kızlarımız prezervatif dağıtmıyo en azından
Gelinlik daha işe yarar olmuş, bikerede işi bitiyodu. Şimdi bir ömür kullanırlar..
.. Prezervatif dağıtma işini devlet de yeni yeni yapmaya başladı. Hadi 'benim devletim ahlaksız' desene? Avatarındaki Türkiye haritasına "Türkiye Türklerindir" yazacağına "Türkiye ahlaksızdır" yazsana. Sen sokakta ped veya prezervatif dağıtan kıza ahlaksız diyebiliyorsan devlete de ahlaksız diyebilecek kadar alçak gönüllüsündür umarım.
teşekkürler dostum..bu lafın üstüne laf söylenmez.irun yorumlarına hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?