Prensesim öldü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Prensesim öldü...

prensesim öldü...agla
o artık yok... çok üzgünümmm... kızım benimmm...

neslein

Üye
basın saolsun cok üzüldüm hatırlıyorsan bunun resimlerini werdiginde ben yazmıstım benimde bunun gibi bi kusum vardı olunce yenisini alamadım
o yuzdn seni anlıyorum insan cok sewiyor onları

DiaBLoS

Admin
Püffffff...Gerçekten çok kötü ve üzücü bir haber...Gerçekten çok büyük geçmiş olsun..Acaba neden öldü gülesin hanım hastalıklı filanmıydı yada yeminde filan mı problem mi vardı?

Konu Sahibi
basın saolsun cok üzüldüm hatırlıyorsan bunun resimlerini werdiginde ben yazmıstım benimde bunun gibi bi kusum vardı olunce yenisini alamadım
o yuzdn seni anlıyorum insan cok sewiyor onları

teşekkür ederim nesli... hatırladım...
adımı söyleyerek uyandırıyodu her sabah...
kafesinin üzerine çıkar, neşeli cik cikleriyle bizi de neşelendirirdi... artık yokk

Konu Sahibi
Püffffff...Gerçekten çok kötü ve üzücü bir haber...Gerçekten çok büyük geçmiş olsun..Acaba neden öldü gülesin hanım hastalıklı filanmıydı yada yeminde filan mı problem mi vardı?
yeminde problem yoktu, iştahı güzeldi, yemini yer suyunu içerdi... ama son zaman göğüs kısmında şişlik oldu, tüyleri döklmeye başladı, konuşmadı...
diğer konuda saolsun oğuz yardmcı olmaya çalıştı ama... kızım

neslein

Üye
teşekkür ederim nesli... hatırladım...
adımı söyleyerek uyandırıyodu her sabah...
kafesinin üzerine çıkar, neşeli cik cikleriyle bizi de neşelendirirdi... artık yokk
seni cok ii anlıyorum uzuluyorsun bunu duyunca inan bende cok üzüldüm cicim geldi aklıma oda boledi ama elden gelen birsey yok işte

ouSahin

Üye
gülesin araştırmalarımı sana sunmuştum üzüldümm aslında tamin ediyordum kuşunun ölcegini..Ama nbilim... ama şunu sölim gülesin o sonrada getirdiginiz komşunuzun kuşu yüzünden olmuş olabilir yani o virüsü yada hastalıgı o bulaştırmıştır..

üzüldüm onun yerini belki hiçbir kuş dolduramaz ama sıkma canını...

mservank

Üye
Bilirim gerçekten üzücü bir olay alıştığınız bir kuşun veya bir hayvanın hayatınızdaki insanlardan farkı olmuyor.Benim de kuşum pırr uçmuştu.

JaNbErG

Emekli Yönetici
başın sağolsun gülesin

FerreT

Üye
Üzücü bi durum..Benimde kedim kaçınca baya üzülmüştüm..Sözde kedilerin yön bulma duyusu çok iyimiş bizim ki bi daha gelmedi..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
sana bi teselli vereyim benim bu kuşlardan çok vardı epeyi bi ölen var ama yenisini alınca unutuyosun üzülmeye değmez yani söyleyeyim
ama üzüldüm

omayra

Üye
Üzüldüm. Başın sağolsun. İnsan öyle çok bağlanıyor ki... Kaybetmek büyük acı

Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar. ondan geriye sadece kafesi kaldı....
ne olursa olsun kaybetmek gerçekten büyük acı...

sonbela

Üye
Gülesin Takma Bu kadar Kafana Anlıyorum 5 sene Bu Dile Kolay Ona Ne kadar alışmışsındır Ama Artık yokluguna Alışman Lazım Başın sağolsun Üzgünüm

POWER

Üye
Çok üzüldüm ama toparlan eceli gelmiş yapacak bişi yok benimde muhabbet kuşum vardı adı mimoş tu oda 3 yaşında öldü çok üzüldüm beni uyandırırdı yine konuşurdu bi iki kelime ama o da her canlı gibi ölümü tattı

aaa çok üzüldüm başın saolsun gülesin insan sevdiği bir hayvanını baybetmesi çok kötü ya benimde tavşanım ölmüştü 2 gün ağladım durmadan çok seviyodum adı paks'tı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...