intoman Üye karaboga_1890' Alıntı: geldi diyen arkadaş çıktı da biz mi göremiyoruz daha beklemedeyiz işte senin telefonun kodu neydi hem ben navifirmden phonexi ile flashlamak zorunda değilim Genişletmek için tıkla ... 059D956 benim kod navifirmden phonex ile flashlamak zorunda değilsin tabiki ama telefona farklı birşey yapmıyorsun kendiside üzerindeki rom'a yazıyor
karaboga_1890' Alıntı: geldi diyen arkadaş çıktı da biz mi göremiyoruz daha beklemedeyiz işte senin telefonun kodu neydi hem ben navifirmden phonexi ile flashlamak zorunda değilim Genişletmek için tıkla ... 059D956 benim kod navifirmden phonex ile flashlamak zorunda değilsin tabiki ama telefona farklı birşey yapmıyorsun kendiside üzerindeki rom'a yazıyor
Sensation Emekli Yönetici Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
.S.W.A.T. Üye Sensation' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kısacası mart nisan gibi olur diyor..
Sensation' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... kısacası mart nisan gibi olur diyor..
Uruloki Üye daha öncede yazdım bir nokia çalışınanından aldım martta çıkacak dedi nisanda tüm cihazlarda diyordu martta navifirmde diyordu
daha öncede yazdım bir nokia çalışınanından aldım martta çıkacak dedi nisanda tüm cihazlarda diyordu martta navifirmde diyordu