cinemaker
Üye
Merhaba bir kaç programda denedim mesela most wanted denedim, traffic racer, rayman hepsinde id verdi dediğiniz gibi sorun 25pp den olabilir teşekkürler ilginizeBazen tek bir uygulamada sorun yapabiliyor.Başka ücretli bir uygulamayı indirip birde öyle deneyin.Eğer aunı durum mevcutsa büyük ihtimal pp25 ile ilgili bir durumdur.Güncelleme beklemek zorundayız.
Konuyu lütfen daha dikkatli okuyun.Bnde navigasyon uygulaması olan sygic i indirdim ilk günü gayet normal çalıştırdım fakat telefonu açıp kapatınca çalışmadı bi daha. Uygulamayı açıyorum direk atıyor ne yapmam gerekli?
Onu direk telefondan yapamaz mıyız?Bir de ayarlardan appstore üyeliğini kaldır telefonu pcye bağla ppden o tuşa bas bi de öyle dene
Onu telefondan yapamazmıyız mesela ona basınca acaba hangi siteye gidiyo onu bulabilirsek link olarak safaridende girebiliriz hocam pc den anlayan varsa bi el atsın valla çok güzel olu hiç pc ye gerek kalmaz, tabi app store deuygulanaın açılıp kapanması olayı cihazın appstore sinden bişey indirdiğinizden kaynaklanıyor.eğer appstoreden birşey yüklediyseniz cihazı pc ye bağlayın elle tutulan elmaya tılayıp sağ üst köşedeki maviye basın ilk sayfada anlatılıyor zaten
Malesef öyle birşey mümkün değil.Onu direk telefondan yapamaz mıyız?
Onu telefondan yapamazmıyız mesela ona basınca acaba hangi siteye gidiyo onu bulabilirsek link olarak safaridende girebiliriz hocam pc den anlayan varsa bi el atsın valla çok güzel olu hiç pc ye gerek kalmaz, tabi app store de
Programdan atma veya apple id istemesi durumunda mavi ikon olayını yapıyoruz.Nasıl yapıldığını basitçe anlattım.arkadaslar konuyu iyi okudum ama yine de kacirdigim nokta var herhalde. cihazimda 6.1.4 var. sygic yukledim. sabah baktim harita calismiyor. tekrar yukledim sygic i sonuc degismedi. ancak aksam kaldirdigim itunes u tekrar yukleyince ilginctir sygic calismaya basladi. onerisi olan arkadasim varsa cok makbule gecer. saygilar...programlarin calismamasi durumunda 25pp deki mavi ikona tiklamak lazimmis ama olayi tam anlayamadim
Programdan atma veya apple id istemesi durumunda mavi ikon olayını yapıyoruz.Nasıl yapıldığını basitçe anlattım.
SHSH kaydı alınabiliyor.Fakat çince olduğu için nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok malesef.Biraz kurcalaman lazım o da riskli :/Konuyla alakasız ama kusura bakmayın pp25 shsh kaydını alıyor mu? ki şöyle bi yazı görüdm eyer aldıysa ben ios 7den eski sürüme dönebilmiyim dönebilrsem nasıl yapıcam, iphone 4s ve phone 4 cihazlarım var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
25pp ile tam yedekleme yapilabiliyor mu acaba? itunes sadece appstore dan yuklenenleri yedekliyormus.
SHSH kaydı alınabiliyor.Fakat çince olduğu için nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok malesef.Biraz kurcalaman lazım o da riskli :/
Aynı şekilde program çince olduğu için nasıl yapılıyor bilmiyorum.Büyük ihtimal yapılıyor.
SHSH kaydı alınabiliyor.Fakat çince olduğu için nasıl yapılıyor hiçbir bilgim yok malesef.Biraz kurcalaman lazım o da riskli :/
Aynı şekilde program çince olduğu için nasıl yapılıyor bilmiyorum.Büyük ihtimal yapılıyor.
Hiç bir şekilde geri getiremezsin.arkadaşlar jailbreak ile iphone 4s'i ios 7.0 den ios 6.1.3'e döndürebilirmiyim bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
Hiç bir şekilde geri getiremezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?