Indirme sirasinda dosyayi bozuk indirmis olabilirsiniz. Bu yuzden bu gibi hatalarla karsilasmaniz kacinilmaz olabiliyor. "İndirme Linki" saglam ve herhangi bir sorun yok uygulamayi tekrar indirin ve tekrar yuklemeyi deneyin. Öncelikle bazi olumsuzluklar yuzunden ceviri ilerlemesi geciktigi icin kusuruma bakmayin dosya gömme isi cok dikkat gerektiren bir is oldugu icin en ufak bir hatada bile uygulamayi etkileyip degisik sorunlar cikarmasini yada acilmamasina davetiye cikarabiliyor. Bizde bu sorunu yasadik ve bastan baslamak zorunda kaldik gibi oldu... string dil karakterlerindeki hatayi bulduk ve tr yamayi tekrar hayata dondurmeyi basardik ufak tefek ceviriler kaldi su an ceviri yuzdesi %80 olmus durumda en yakin bir zamanda kesin ihtimalle yayinlamayi dusunuyoruz anlayisiniz icin tesekkurler... Çeviri Yüzdesi %80 olarak Güncellendi.
Ya iyi hoş yapıyonuz emek veriyonuz emeğe saygı ama android de ne virüsü var ? Bugüne kadar hangi android virüsünden telefon tablet çökdü ? Ben hiç raslamadım açıkcası.
kaç bin satır var ki bir buçuk aydır bitiremedin?
edit : 1400 küsür satır varmış.2 kişiyle 2 saatte bitebilecek bir çeviri.bu kadar uzun sürmesine bir anlam veremedim.yanlış biliyorsam düzeltin.
kaç bin satır var ki bir buçuk aydır bitiremedin?
edit : 1400 küsür satır varmış.2 kişiyle 2 saatte bitebilecek bir çeviri.bu kadar uzun sürmesine bir anlam veremedim.yanlış biliyorsam düzeltin.