berfo98
Üye
-
Konu Sahibi
-
Resim yada Link Atarmısın?Ya 1 Usb 1 Usb2.0 geldi. A5 felan samsunglari kendi sarj aletinden daha hizli ediyorAma gm5 plusi bir edemedi allahin cezasi. Ara kablo kullandim usb type c. Ancak işe yaramiyo. Hepsuburadada vardir 10.000 mahlik aldim cozumu ne bunun
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resim yada Link Atarmısın?
Bu Arada Aleykumselam Unuttum Pardon.Usb Çıkışı: DC 5.1V / 2.1 a Bu Normal Bir Değer Yani Her Telefonu Hızlı Şarj Yapar Diyebileceğimiz Bir Sistem.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam Output:5V-2.5A/9V-2A/12V-1.5A yaziyorBu Arada Aleykumselam Unuttum Pardon.Usb Çıkışı: DC 5.1V / 2.1 a Bu Normal Bir Değer Yani Her Telefonu Hızlı Şarj Yapar Diyebileceğimiz Bir Sistem.
Sana Söyle Örnek Vereyim Bu Tarz Yavaş Şarjlarda Genelde Üreticinin Önerdiği Kablolar DIşında Gerçekleşiyorsa Kullanılıyorsa Telefon Güvenlik İçin Yavaş Şarj Moduna Geçiyor.
Mesela Note 4 Orjinal Şarj Aleti 9Volt 2 Amper Mi Ne Sanırım.Orjinal Şarj Aletini Kullan Farklı Kablo Tak Ona Cihaz Yavaş Şarj Oluyor.Bana Sorarsan Senin Sorunun Kablodan Kaynaklanan Bişey.Orjinal Şarj Aletinin Değerleri Ne 5 Volt 2 Amperden Yüksek Bişey Galiba?
Büyük İhtimall Bu Saydığın 3 Değerden 9 İle 12 Volt Hızlı Şarj İçin Gerekli Olan Çıkışlardır.Sen Taşınabilir Şarj Aleti İle Max 5 Volt 2 Amper Çıkış Alıyorsun Haliyle Kablo vsdede Düşüyor Telefonda Şarj Aleti Yabancı Diye Hızlı Şarja Girmiyor.Hocam Output:5V-2.5A/9V-2A/12V-1.5A yaziyor
Bu Tarz Şeyler Varsada Güzelmiş Çözüm OlacaktırAmpere uygulaması ile akım değerini kontrol et, en azından ne kadar akım ile şarj olduğunu öğrenebilirsin.
Xiaomi nin kablosunu kullandim usb type c ile yine yavas sarj oluyor. Normal gm5plusun ara kabloyu kullandim oda yavas sarj ediyor. A5 deli gibi sarj oluyor. :/Büyük İhtimall Bu Saydığın 3 Değerden 9 İle 12 Volt Hızlı Şarj İçin Gerekli Olan Çıkışlardır.Sen Taşınabilir Şarj Aleti İle Max 5 Volt 2 Amper Çıkış Alıyorsun Haliyle Kablo vsdede Düşüyor Telefonda Şarj Aleti Yabancı Diye Hızlı Şarja Girmiyor.
Bildiğim Kadarıylada Hızlı Şarj İçin Şarj Aleti İle Telefon Arasında İletişim Kuruluyor yani Şarj Aletindede YAzılım Var Diye Bliyorum Ama KEsin Bişey Söyleyemeyeceğim.
Bu Tarz Şeyler Varsada Güzelmiş Çözüm Olacaktır
A5 in Hızlı Şarjı 5 Volt 2 Amper Olabilir.Yapıcak Bişey Yok.Ya Kablo Değişecek yada TElefonXiaomi nin kablosunu kullandim usb type c ile yine yavas sarj oluyor. Normal gm5plusun ara kabloyu kullandim oda yavas sarj ediyor. A5 deli gibi sarj oluyor. :/
Taşınabilir Şarj Aleti İşi Biraz Tuhaf.Mesela Bir Telefonu Bağla Telefonu Kapat Şarj Aleti Şarjı KEsebiliyor.Şarj Edilebilecek Bişey Yok Diyor Kendisnii Kapatıp Bekleme Moduna Giriyordur.yada Telefon Şarjdayken Güç Tuşuna Basarsan Şarjı KEsebilir.Senin Sorun Bence Kablo ve Taşınabilir Şarj Aletinin Çıkış Gücüyle Alakalı Bence.Çift çıkış benim için çok önemli değil hocam teşekkür ederim.Şöyle birşey keşfettim ya şimdi telefona taktım usb-typc ondan sonra xiaomiyi bagladım neyse ampere programını denedim hem powerbank hemde sarj aletinde 4.1 -3.7 voltaj arası alıyorum ancak sunu gordum xiaomi bağlı oluyor bildirim ledi yanıyor yani telefonu sarjda gosteriyor ancak güç bağlı değil diye bir uyarı geldi alttan sonra kablolarla oynadım felan evirdim çevirdim güç bağlı deyince sarj olmaya başladı. Ama güç bağlı değilken hala bildirim ledi yanıyordu yani telefonda görünüyordu. Ama kabloyla oynadım evirdim çevirdim bi dik tuttum güç bağlı yazdı zar zor. Hala çözemedim ben yani.
Oda OlabilirBence a5 de hızlı sarj özelligi yok diye biliyorum yanlıs olmasın. Xiaominin kablosuyla hızlı sarj oldu baya. Büyük ihtimal benim powerbankle uyuştular. Benim telefon gm5plus hem 3.0 kullanıyor hem hızlı sarj var cart curt. Sorunludur allah bilirneyse artık sorun olmaz zaten bu yaz değiştiricem ama takipteyim hala bu sorunu çözeceğim
Sanırım 500 Kez Dolunca Bitiyorlarmıydı Neydi.Yani Var.Bildiğim Kadarıyla Ortalama 500-1000 Tam ŞArj Arasından Sonra Bitiyorlardıda Tam Bilmiyorum.Haliyle İçindeki Pil Belirli Bİr Zamandan Sonra Bitiyorlar ÖlüyorlarBu powebankların ömrü varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?