Bilgemet
Üye
ben 16Gb hafiza fix dosyasini kurmustum ondan dolayi mi olmuyor5.5.5 sürümdeki MiuiSystemUI.apk yı yeni rom dosyasında aynı dizine at, değişimi onayla, romu yeniden kur.
Yada gelecek haftaki romda düzeltirim.
* 16Gb ve sonraki parti cihazlarda
* Hafızaları yer değiştirdiyseniz
* Partition yaptıysanız
* Romdaki dosyalarla oynama yaptıysanız hata alırsınız.
Bugün 5. Kişisin @Bilgemet. fu ll romu yükle bence. Bu yüzden Ota vemek istemiyorum.
Evet, çünkü önceki sürümde hafızalar tersti.ben 16Gb hafiza fix dosyasini kurmustum ondan dolayi mi olmuyor
5.5.5 ten sonrasında ram kullanımı sıkıntısı yok. ben hafızayı temislediğim zaman 400 -450 mb cıvarı ram boştaBu rom çok güzel ben 5.24 sürümünü kullandim fakat tek sıkıntısı ram kullanımi şimdi giderildi mi bilmiyorum
hafizalari tekrar ters hale gelirse duzelir mi. tekrar ters hale nasıl getiririmEvet, çünkü önceki sürümde hafızalar tersti.
5.5.5 ten sonrasında ram kullanımı sıkıntısı yok. ben hafızayı temislediğim zaman 400 -450 mb cıvarı ram boşta
hafizalari tekrar ters hale gelirse duzelir mi. tekrar ters hale nasıl getiririm
fixi kurdum guncellemeyi yukledim ve installation aborted. offf
error :in storage/sdcard0/Miui-V6/miuiv6 5.5.5to5.5.8 OTA. zip
rom dosyalarini ben Miui-V6 diye bir klasöre doldurdum.
@sw33tking 5.5.5 special sürümünde bir hata keşfettim. Programları kendi kendine siliyor. İlk önce kamerayı sildi. sonrada oyunlari en son birim dönüştürme programı vardı sildi.
şimdi dediğini yapicam da internet gerekir mi
rom zaten kuruluydu. telefonun şarji bitti kapandi. dolunca actim kamera yok. sonra oyunlar falan silindi5.5.5 Special fu ll Rom. Herşeyin Silinecektir Tabii Ki. Çünki Sistemi Formatlayarak Yüklüyorsun.
Hayır İnternet Gerekmez. Yukarıda Söylediklerimi Yaptıysan Recoveryden Direk Flaşla..
rom zaten kuruluydu. telefonun şarji bitti kapandi. dolunca actim kamera yok. sonra oyunlar falan silindi
neden olmadi ya dedigin yerlerdeki sayilari degistirdim
o zaman ben ios style centered clock fix kutdugum icin mi yuklemedi. attigim log kayitlarimda systemUİ.apk falan diyor. bem ful tomu kuracagim.
Bu romda RAM kullanımı çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?