albercan Üye manyak değil hasta ruh hastası şimdi bunlar yüzünden kurtlar vadisini yayından kaldırırlar offf...be offf daha önce çok psikopat gördüm ama bu kadarını ne duydum ne gördüm yuh yani
manyak değil hasta ruh hastası şimdi bunlar yüzünden kurtlar vadisini yayından kaldırırlar offf...be offf daha önce çok psikopat gördüm ama bu kadarını ne duydum ne gördüm yuh yani
swedeniz Üye Konu Sahibi ben polat alemdar çekilin ooo çakırım nasılsın böle adamlar baya bi var piyasada ne yaparsın işte kendi halinde kalsınlar
ben polat alemdar çekilin ooo çakırım nasılsın böle adamlar baya bi var piyasada ne yaparsın işte kendi halinde kalsınlar
MMAKDA Üye Arkadaşlar ben de uzunum POLAT ALEMDARa benziycem.Nasıl kısalırım ?!?!?!?! Bu kadar da olmaz yaw.Altı üstü bir film.İnsan o kadar kaptırmamalı diye düşünüyorum.
Arkadaşlar ben de uzunum POLAT ALEMDARa benziycem.Nasıl kısalırım ?!?!?!?! Bu kadar da olmaz yaw.Altı üstü bir film.İnsan o kadar kaptırmamalı diye düşünüyorum.
CEREN Üye MMAKDA' Alıntı: Arkadaşlar ben de uzunum POLAT ALEMDARa benziycem.Nasıl kısalırım ?!?!?!?! Bu kadar da olmaz yaw.Altı üstü bir film.İnsan o kadar kaptırmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ...
MMAKDA' Alıntı: Arkadaşlar ben de uzunum POLAT ALEMDARa benziycem.Nasıl kısalırım ?!?!?!?! Bu kadar da olmaz yaw.Altı üstü bir film.İnsan o kadar kaptırmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ...