hackerhan Üye Konu Sahibi Arkadaşlar içinde pokemon oyunlarının tüm versiyonları var.Ben red oynadım siyah beyaz ancak yok renkli isterim dersen gold versiyonunu oynayabilirsin.
Arkadaşlar içinde pokemon oyunlarının tüm versiyonları var.Ben red oynadım siyah beyaz ancak yok renkli isterim dersen gold versiyonunu oynayabilirsin.
hasbaly Üye Bakalım deneyelim kardeş. ----------Eklendi @ 17:49:24 ---------- Yazıldı @ 17:40:54 ---------- Oyun benimkinde hata verdi. Tuşları algılamıyor.
Bakalım deneyelim kardeş. ----------Eklendi @ 17:49:24 ---------- Yazıldı @ 17:40:54 ---------- Oyun benimkinde hata verdi. Tuşları algılamıyor.
dr_jones12 Üye 6630 da hepsini bitirdim ancak 5800 da oyun oynamak işkence. şu anda ds emusu ile pokemon black oynuyorun. süper.
6630 da hepsini bitirdim ancak 5800 da oyun oynamak işkence. şu anda ds emusu ile pokemon black oynuyorun. süper.
onurkaraalp Üye hasbaly' Alıntı: Bakalım deneyelim kardeş. ----------Eklendi @ 17:49:24 ---------- Yazıldı @ 17:40:54 ---------- Oyun benimkinde hata verdi. Tuşları algılamıyor. Genişletmek için tıkla ... Dostum ilk önce bende de öyle oldu secenekler-set buttons tan ayarlayabiliyorsun
hasbaly' Alıntı: Bakalım deneyelim kardeş. ----------Eklendi @ 17:49:24 ---------- Yazıldı @ 17:40:54 ---------- Oyun benimkinde hata verdi. Tuşları algılamıyor. Genişletmek için tıkla ... Dostum ilk önce bende de öyle oldu secenekler-set buttons tan ayarlayabiliyorsun
hackerhan Üye Konu Sahibi onurkaraalp' Alıntı: Dostum ilk önce bende de öyle oldu secenekler-set buttons tan ayarlayabiliyorsun Genişletmek için tıkla ...
onurkaraalp' Alıntı: Dostum ilk önce bende de öyle oldu secenekler-set buttons tan ayarlayabiliyorsun Genişletmek için tıkla ...