ЯReiS Üye pocware Handy Taskman v2.0 S60v3 SymbianOS9 Incl Epocware Handy Taskman v2.0 S60v3 SymbianOS9 Incl Telefonunuzdaki çalışan programları ve hafıza durumlarını gösterir ayrıca eklenen kisayollarla programlar arasında hizli geçiş yapmayı sağlar. Telefonunuzu Yormaz Tek Tuşla Çalışan Tüm Programları Kapatabilirsiniz... Türkçe dil desteğide vardır... Rar sifresi; maxicep Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Epocware Handy Taskman v2.0 S60v3 SymbianOS9 Incl Telefonunuzdaki çalışan programları ve hafıza durumlarını gösterir ayrıca eklenen kisayollarla programlar arasında hizli geçiş yapmayı sağlar. Telefonunuzu Yormaz Tek Tuşla Çalışan Tüm Programları Kapatabilirsiniz... Türkçe dil desteğide vardır... Rar sifresi; maxicep
FerreT Üye Bu bölümde sadece kendi çevirdiğiniz türkçe programı paylaşabilirsiniz.. Maxicep özel turkce uygulamalarından > sistem araclarına bölümüne tasındı
Bu bölümde sadece kendi çevirdiğiniz türkçe programı paylaşabilirsiniz.. Maxicep özel turkce uygulamalarından > sistem araclarına bölümüne tasındı
Hilary DUFF Üye Bu program bende var gerçektende kullanışlı her telefonda bulunması gereken bir program::...
ЯReiS Üye murdererbat' Alıntı: Teşekkürler yükledim fakat 14 günlük deneme sürümü diyor nasıl halletcem? Genişletmek için tıkla ... Krdes indirdigin dosyanin icinde var.Rar icindeki .exe ye bas ve handy taskman v1.06 yi sec ve ordaki ****** numarasini kullan.
murdererbat' Alıntı: Teşekkürler yükledim fakat 14 günlük deneme sürümü diyor nasıl halletcem? Genişletmek için tıkla ... Krdes indirdigin dosyanin icinde var.Rar icindeki .exe ye bas ve handy taskman v1.06 yi sec ve ordaki ****** numarasini kullan.
murdererbat Üye alinka' Alıntı: Krdes indirdigin dosyanin icinde var.Rar icindeki .exe ye bas ve handy taskman v1.06 yi sec ve ordaki - numarasini kullan. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeş halletim..
alinka' Alıntı: Krdes indirdigin dosyanin icinde var.Rar icindeki .exe ye bas ve handy taskman v1.06 yi sec ve ordaki - numarasini kullan. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeş halletim..