boxer2828 Üye kardeş bendede pda var paylaşalım --------------- Ekleme --------------- kardeş sağolasın teşekkürler bendede bıraz stup var ama sıteye atamıom
kardeş bendede pda var paylaşalım --------------- Ekleme --------------- kardeş sağolasın teşekkürler bendede bıraz stup var ama sıteye atamıom
echocum Üye çok teşekkürler hemen hemen hepsi faydalı bence ellereine sağlık. Bende GPS için aldım çok memnunum çünkü aynı paraya sadece Navigasyon cihazını alırken bir de cep bilgisayarınız oluyor...
çok teşekkürler hemen hemen hepsi faydalı bence ellereine sağlık. Bende GPS için aldım çok memnunum çünkü aynı paraya sadece Navigasyon cihazını alırken bir de cep bilgisayarınız oluyor...
ersavuran Üye ya arkadaslar söyle güzel ilerlemeli action bi oyun istiyorum call of duty tarzı pocket pc için elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim...
ya arkadaslar söyle güzel ilerlemeli action bi oyun istiyorum call of duty tarzı pocket pc için elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim...
kaya42 Üye emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler --------------- Ekleme --------------- emegine saglık paylaşım için teşekkürler güzel programlar
emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler --------------- Ekleme --------------- emegine saglık paylaşım için teşekkürler güzel programlar
xaribim Üye cok guzel olmus dostum...denedim bi kac link disindaki tum hepsi iniyor ve tum programlar sony ericsson xperia x1 wm 6.1 de calisiyor
cok guzel olmus dostum...denedim bi kac link disindaki tum hepsi iniyor ve tum programlar sony ericsson xperia x1 wm 6.1 de calisiyor