<zxc Üye pnht forumda s3 porlamışlar s4 lite'a başlamışlar 5800 için burda hala s3 bile porlayamıyoruz forumdaşlarım pnht forumunu göz atarken bi konuya rastladım bakmanızı önerrim , Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız orda bi sitenin linkini vermişler ama girilemiyor taşındık diyor yeni siteye gitmeye çalışıyorum bgirmiyor belki bende bi hata var bide siz bakın ----------Eklendi @ 12:20:22 ---------- Yazıldı @ 12:18:30 ---------- gerideki sayfalardan birinde ss var ama sayfa nosunu hatırlamıyorum
forumdaşlarım pnht forumunu göz atarken bi konuya rastladım bakmanızı önerrim , Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız orda bi sitenin linkini vermişler ama girilemiyor taşındık diyor yeni siteye gitmeye çalışıyorum bgirmiyor belki bende bi hata var bide siz bakın ----------Eklendi @ 12:20:22 ---------- Yazıldı @ 12:18:30 ---------- gerideki sayfalardan birinde ss var ama sayfa nosunu hatırlamıyorum
fLuke! Üye Beyler s60v5 yine skandal olucak desenize.Fakat tarih 2010'un sonları.Vede son yorumda "project died" diyor.
Beyler s60v5 yine skandal olucak desenize.Fakat tarih 2010'un sonları.Vede son yorumda "project died" diyor.