Pm Kutusu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okan5

Üye
çok iyi açıklamış arkadaş

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Apr 13 2006, 02&#58;40 PM) [post=314744]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamış değilim? nedir bu sert atışmalar? amacınız nedir? izah eder misiniz ey millet?
[/b][/quote]

evet ne yapmaya çalışıyorsunuz siz??????

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Apr 13 2006, 03&#58;50 PM) [post=314815]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Haklısın Ya Halen Kimse ßenim Ailemden Olmaz Dediği Lafa Çok Güldüm yaw Çok Merak Ettim ßill Gates&#39;in Ailesindemisin Yohksa..
[/b][/quote]
şakşakçılığı bırak...
sen nesin ne deilsin hiç bir önemi yok.. Benim gözümde bi ... deilsin... bu yeterli...
ayrıca hep böyle komik ol... Belki acıyıp gülerler haline...
[/b][/quote]

Henüz yeni gördüm mesajını ve seni neden hedef seçeyim ki?Böyle bir niyetim olsaydı direkt olarak sana ya PM atar ya da varsa hatan kural dışı bir sözün onu mesajın altında belirtirdim.Sana neden ve hangi konudan dolayı kızmış küsmüş veya bu sözü yazmış olabilirim ki?Neden böyle önyargılısın anlıyamadım.
Benim sözlerim geçmişte olan yıldız tartışmaları zaman zaman alevleniyor biz yönetim olarak böyle bir ayrımın olmasını istemiyoruz sizlerin arasında da olmasını arzu etmiyoruz.Buna vurgu yapmak istemiştim sadece başka bir amacım yoktu olmazdı olamazdı.Neden alındın kendine söylenmiş kabul ettin hala anlamış değilim.Belki bir bildiğin vardır o nu da açıklarsan bilgi sahibi oluruz.Ama bu tür konuşmaların genelden yapılmasınında doğru olmadığını söylemek isterim.
Fakat şu var ki yukarıdaki yazmış olduğun sözlerden dolayı (üyeye hakaret) ceza alabilirsin.
Onur üyeliğini istemiyorsan iade edebilirsin ama bu şekilde hareketin de uygun olmadığını bilmen gerekir d mi ama?Neyse ben son söz olarak seni kastetmediğimi sadece latifeyle karışık genele bir mesaj verme niyetiyle yazmış olduğum bir sözdü.

slayer

Üye
    Konu Sahibi
Anlıyacağımı anladım... Gerek yoktu buna...
+
iade ettim zaten... silinmesini bekliyorum...

ChavRash

Emekli Yönetici
Slayer, açıkçası kime kızdın, niye kızdın anlayamadım.. Tabii bana düşmez ama bu tartışmanın sebebini hiç anlamadım.. Haberci abi o sözleri belirli birisini hedef alarak yazmadığını vurgulamıştı mesajında..

<div class='quotetop'>(slayer &#064; Apr 13 2006, 08&#58;39 PM) [post=315027]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Anlıyacağımı anladım... Gerek yoktu buna...
+
iade ettim zaten... silinmesini bekliyorum...
[/b][/quote]Kardeş Anlamadığım Nokta Sen Kimsin ? Kendini Ne Sanıyorsun Karşındakini ßilip ßilmeden Sen ßenim Gözümde ßilmem Ne kadar Değirsizsin Gißlerinden Laf Kullanma... ? AkıLLı Ol Yani. Oke..

Öncelikle Sen Diyorsunki ( Aile benim için önemlidir... Standartı düşük deildir... Herkez ailemden olazmaz..)

Standart&#39;ı Düşük Değildir Yazmışsın ßizim Ailemiz Standart&#39;mı Sen Kendini Ne Sanıyorsunda Senin Ailenden Olamıcam Ama Sen ßenim Değil Aile&#39;m ßenim ßuLunduğum Ortamın Yanına ßile Yaklaştırmazlar.. ßu Kadar Yeter Sus Artık.&#33;&#33;&#33;&#33;

Haberci

Üye
Konu amacından saptığı için gereksiz konular silinecek veya tartışma ortamı olursa konu kapatılacaktır.
slayer arkadaşım seninde bildiğin bi şey varsa PM den görüşelim.Kimseye istemedği kabul etmediği layık olmadığı görevi vermeyiz.Bunu hakettin de aldın ama istemiyorsan da sebebini bilmek isterdik onu da söylemiyorsan istemediğin onur üyeliğin sanırım alınacaktır.PM den görüşelim.

<div class='quotetop'>(Haberci &#064; Apr 13 2006, 09&#58;01 PM) [post=315037]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Konu amacından saptığı için gereksiz konular silinecek veya tartışma ortamı olursa konu kapatılacaktır.
slayer arkadaşım seninde bildiğin bi şey varsa PM den görüşelim.Kimseye istemedği kabul etmediği layık olmadığı görevi vermeyiz.Bunu hakettin de aldın ama istemiyorsan da sebebini bilmek isterdik onu da söylemiyorsan istemediğin onur üyeliğin sanırım alınacaktır.PM den görüşelim.
[/b][/quote]Necmettin abi İnan Kendi Kendime Gülüyorum ya Tartıştım Şeye ßahk Allam ya

Haberci

Üye
Lütfen bu konu hakkında (konu başlığı) görüş beyan etmek isteyen arkadaşlarımız yazsınlar.Konu dışına çıkmayalım.Teşekkürler...

slayer

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>
Kardeş Anlamadığım Nokta Sen Kimsin ? Kendini Ne Sanıyorsun Karşındakini ßilip ßilmeden Sen ßenim Gözümde ßilmem Ne kadar Değirsizsin Gißlerinden Laf Kullanma... ? AkıLLı Ol Yani. Oke..

Öncelikle Sen Diyorsunki ( Aile benim için önemlidir... Standartı düşük deildir... Herkez ailemden olazmaz..)

Standart&#39;ı Düşük Değildir Yazmışsın ßizim Ailemiz Standart&#39;mı Sen Kendini Ne Sanıyorsunda Senin Ailenden Olamıcam Ama Sen ßenim Değil Aile&#39;m ßenim ßuLunduğum Ortamın Yanına ßile Yaklaştırmazlar.. ßu Kadar Yeter Sus Artık.&#33;&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]
sen kimsinde başkalarının laf ebeliğini yapıyorsun... senin ilgilendirmeyen konulara girmeyeceksin_&#33;&#33; LAf maf işitmezsin böylelikle....
ailem dediğin senin gibilerse, yaklaşmam zaten, ki zaten ailem dediğin kuşkulu gruplardan seni tanıyan varmıdır, tartışılacak konu....
Kendi kendinize gülmeye de devam... Yukardaki esprilerden duymak isteriz....
+
(2) şakşakçılığı kes....

Yıgen

Üye
Aslında Sen Kimsinde ßilip ßilmeden ßöyle Yazıyorsun Sen Cihan Dayımı Ne kadar Tanıyorsun&#39;da Gözünde Küçük Görüyorsun Gibilerinden Laf&#39;lar Kullanıyorsun.. Fazla İleriye Gitme Kardeş. slayer gozumsun

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar durup dururken bu celallenme ve hiddetlenmenin sebebini anlayamadım.. Şurada az çok herkes bişeyler paylaşırken bana göre saçma sapan bir konudan dolayı tartışmanız ve birbirinize hakaret etmeniz çok yanlış geldi..

Neyse isteyen istediğine istediğini söyleyebilir. Hakarette eder ama bunun sonucuna katlanmak zorundadır ve yakın zamanda olacağı gibi bazı arkadaşlar katlanacaktır...&#33;

İyi Akşamlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...