minoo
Üye
Fatih,bu konuda benim ne düşündüğümü de sen iyi biliyorsun.Burdan ayrılıp da orda yönetici olduğunu öğrendiğim zaman sana nasıl davrandığımı da biliyorsun.İnternet veya sanal dünya senin umrunda değil belli.Zira anlaşılıyor paşa paşa buraya dönüp hala yorum yapmalarından.Konuşturma beni.Benim ismimi de kullanma rica edeceğim
Biz şiddetle, tam tersini düşünüyoruz.
Evet ilkokul çocuğu gibi küsmüştünYazabileceğim alanda varlık gösteren bir forum canım istedikçe yazıyorum. Konuşmak istiyosan konuş Pınar. Forum sonuçta herkese açık alan
Anlatamadın çünkü farklı frekanslarda konusuyoruz ...niye bu kadar sorun ettiniz kopya bir siteyi anlamıyorum ;
size sözlüklerden bahsedeyim biraz
"ekşi sözlük" bütün sözlüklerin ağa babasıdır, ilk çıkanıdır, bilmem kaç yüz kes klonlanmıştır(bi dünya sözlükler) birçok %100 aynen kopya sitesi çıkmıştır, açılan konular ve açıklamalar binlerce kez başka sitelere alıntı edilmeden kopyalanmıştır, ama adamlar sizin yaptığınız gibi rakiplerini yok etmemişlerdir, çünkü buna ihtiyaçları yoktur, hiç olmamıştır bilmem anlatabildim mi ?
yok hayır kapatıp yok etme olayını anlamıyorum.
şu sayfada biLe haLen savunmaya yöneLik yorumLar görüyorum ..
peki neyin peşindesiniz .. peki neden buradasınız .. bir gram gurur , utanç oLsa bırakın burada vatanı müdafaa eder gibi savunma yapmayı , geri biLe geLmezdiniz ..
madem geLdiniz biraz HAD biLin efendim HAD HAD ..
62794276438634 kere beğendim. Duygularıma tercüman oldun abi
abi senin dedigin ( HAD ) insana verilirken onların 100 metre ötesinden geçmiş .utanmayı açmama gerek bile yok zatenşu sayfada biLe haLen savunmaya yöneLik yorumLar görüyorum ..
peki neyin peşindesiniz .. peki neden buradasınız .. bir gram gurur , utanç oLsa bırakın burada vatanı müdafaa eder gibi savunma yapmayı , geri biLe geLmezdiniz ..
madem geLdiniz biraz HAD biLin efendim HAD HAD ..
abi senin dedigin ( HAD ) insana verilirken onların 100 metre ötesinden geçmiş .utanmayı açmama gerek bile yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?