PlayerPro Music Player v2.3 F_ull, Türkçe, Markette 5 TL | Gelişmiş Müzik Çalar Uygulaması

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PlayerPro Music Player v2.3 F_ull, Türkçe, Markette 5 TL | Gelişmiş Müzik Çalar Uygulaması

[video=youtube;I5nlHXeRBaU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=I5nlHXeRBaU[/video]
Kendi telefonumda kullanýyorum, çok güzel. Denemenizi öneririm.

Dosyayý ekten indirebilirsiniz.​

Ekli dosyalar

Tepkiler: bveo1990, fatih793, BlackCurse01 ve 20 diğerleri

nazmi28

Üye
kardesım sagolasın ben muzıklerımı dosyalar halınde dınleyebılecegım bır muzıkcalar arıyorum var mı bıldıgın cevabını ben vereyim player pro sıtede var guzel ve kullanıslı program ve ustelık turkçe...

Tepkiler: nazirhazir ve 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bununla dinleyebilirsin. klasorden.

epts

Üye
çok sağol

ben galaxy wonder kullanıyorum orjinal müzik çalar da ve diğer tüm müzik çalar programlarında da klasör halinde albüm vs bakma modları mevcut en üste menü var veya ayarlardan gösterilecek bölümler işaretlerine tıklayınız ışte size dosya dosya çalsın

duha01

Üye
Tesekkürler.Ellerine Saglik..

poweramp tan guzel tesekkurler.

adamın dibisin, uygulama çok güzel daha önce iki uygulama indirdim sdcarddaki müzikleri bile bulamamıştı ses arttırma seçeneği harika kulaklık dehşet oldu adeta. Ellerine sağlık.

emektar

Üye
merhaba bende exper 7 inç tabletimde kullanmaya başladım müzik ve videolaı rahatlıkla açıyor kullanışlı harika program ellerine saglık saygılar...

cosi

Üye
Teşekkürler..

corus54

Üye
eline saglik güzel paylaşim

judgeas

Üye
eyw kardeşimin eline sağlık