Play To

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Play To
Play To, aynı Wi-Fi ağına bağlı diğer DLNA özellikli aygıtlarda fotoğraflar, videolar ve müzik gibi kişisel içeriklerinizin keyfini sürebilmeniz için size bir yöntem sunuyor. Uygulamayı kullanarak Wi-Fi ağınıza kolayca bağlanabilir ve ağdaki aktif DLNA özellikli aygıtları keşfedebilirsiniz. DLNA özellikli TV'ler, Blu-ray oynatıcılar, PC vb. aygıtlarda içeriklerinizin keyfini sürün.-Smart TV ve Sony Bravia TV' de denenmiş ve çalışmış.

Uygulamaya Buradan Erişebilirsiniz :

Tepkiler: Web Designer
Bu super oldu işte

Tepkiler: Web Designer
Lg tv dede denendi çalışıyor lakin geçişler biraz daha hızlandırılmalı.

papakudioflu

Emekli Yönetici
wp7.8 degil wp7.5 Mango'dan beri var bu uygulama.

Konu ve bilgilendirme için teşekkürler.

serinaga

Üye
Bu akşam SAMSUNG smart TV.'de deneyeceğim, sonucu yine buradan yazarım. Paylaşım için teşekkürler ...

Teşekkürler uygulamayı ben kullanamıyorum bilgisayarımda dlna özelliğini bulamadım

Nerde neden uyumsuz diyor bu illet o zaman?

Bağlantı kısmına tıkladığınızda ayni wifi ye bağlı dlna özellik cihaz var ise size zaten gösterecek eğer orada cihaz göremiyorsanız demekki ya bağlantılarda sorun var yada bağlı cihazlarınız o özellik yoktur.

bahtiyad

Üye
şu an itibariyle LG 42LM620s smart televizyonumda denedim..fotografları tek tek seçerek görüntülüyorum video ise telfonda süre başlatıyor ...tv de oynatmayı başaramadı.....Bu arada LG kumanda ne zman gelir magazaya acaba....Philips 5tl olarak gelmiş...