Play Store En Populer Ücretli Uygulamalar Top 10

arkadaşım pc yok ceple indiremiyorum başka bir linke upload edersen benim gibi indiremeyen arkadaşlarda faydalanır teşekkürler

mudda

Üye
indiremiyorum yardım

Şu linkleri mediafire yada yandisk e kaydetseniz kıyamet kopar zaten.güzel şeyleri bile indirmekten vazgeçiyo insan bekletilince

Teşekkürler

avast

Üye
Zippy mediafire yandex dropbox bunlardan biri olsaydi iyi olurdu

pes bukadar vurdumduymazlık olmaz kaçkişi yardım diyor kiseden gık çıkmıyor nebiçim site nebiçim insanlar var bu forumda

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
çok istiyorsanız indirip kendiniz upload edersiniz... ben mecburmuyum herkesin keyfine göre iş yapmaya... konu burda link burada. indirebiliyorsan indir. indiremiyorsan yaz googlea bul farklı bir link...

biri geliyo mediafirea upload et diyo. biri geliyo zippye upload et diye. biri geliyo çalışmıyor ne biçim konu paylaşıyorsun diyo

Tabi ya herkesin keyfine gorwmi link vereceksin en iyisi gider yapmak

Tepkiler: mürteza16 ve avast
pc yok ceple inmiyor yoksa sen ve seningibilerden aman dilemezdik herhalde çokmu zor geldi

tamam kardeş allah razı olsun iyiki iyilik yaptıgını sanıyon..biz buluruz google dan sen o zaman yorma bidaa kendini konu açarak.paşa gönlün yorulmasın.bi tavsiyede bulunduk ut anmasan şikayet edicen bizi.

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Hatası olanlar üstüne alınıyor zaten söylediklerimi

senlik bi durum değil uğur kardeş bana laf atıyolar

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederiim

Aziz04

Üye
Eyvallah başkan emeğine sağlık

keops31

Üye
Hacim yandex en güzeli en adindan zippy gibi 200 MB gibi saçma uploadi yok

guwen35

Üye
İndiremiyorum ya Linkler mi sorunlu

SBt2

Üye
Kardeş kusura bakma ama bu sunumu geçen sene torrent sitesinde paylasmistim reklam olmasın diye adını vermeyeceğim harfi harfine alıp burda paylaşmışın alıntı yaptığını belirtmemişin kalıcı bi yere yüklememişin bide millete fırça çekiyorsun kusura bakma ama bu yaptığın ayıp

Madem millet Google'da arayacak neden konu açtn ayrıca Google'da arayan yükleme yaptığım torrent sitesini görebilir hatta Top 20 de yapmıştım

EMEĞE SAYGI..

Tepkiler: Bahadir_fb