planlar değişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
planlar değişti
kısmetse pc/Nokia carla |Donna/windows phone 8 veya üzeri. Önce pc den başlayım hımm 1 sene olsa . yok yetmiyor öyle kaynak lazım bi yerden neyse bi şekilde laptop yada masaüstü alam . 1800 olsa ondan sonra da carla veya donnalı bi cihaz aldıkmı sonrada 2016 ya yaklaşıyok . Bismillah diyip windowsphone lu nokia kaptıkmı tamamdır.

Bu sayede ipod ,ios ve fandroide karışmadan bişiler yapabilirim biraz para lazım ama zaten hep lazım
kafamdaki plan işte tamamen böyle

Hasan

Üye
Bende düşünüyorum s^3 ,windows phone veya pc alacam ama para Yok sadece birini alcam zorunlu olarak

aynı düşüncedeyiz. Bende nokia s^3 almayı düşünüyorum. 2016 geldi mi windows phone aldık mı tamamdır. Böylece ios ve fandroide hiç bulaşmam.

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende ferrari ve villa almayı düşünüyorum ama para lazım iste..

Konu Sahibi
1 sene para biriktiricem. Pc alcam. Tabi birıkırse. Sonra nokia carla içın 1 sene briktirıcem .2-3 sonra wp 8

Hasan

Üye
2 3 yıla windows phone nun desteğini keserler

Konu Sahibi
kesmezler keserlerse döverim

Hasan

Üye
yenileri gelir bence

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben Nokia'cı değilim. Zamanında LG KP320 gibi bir telefonu bile 3 yıl kullandığım olmuş. Telefon alacağım vakit, vereceğim parayı en çok hakeden telefonu alırım ve geleceğine bakarım.

Planım bu kadar basit.

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Olamam, benim kuzenin android işletim sistemli telefonu vardı. Telefonumuzu 1 gün değiştirdik. Sadece 1 saat telefonla uğraşabildim. Ne uygulama destekliyor ne oyun. Sadece menüde hızlı dolaşıyorsun o da çok karışık. Saçma bir sistem

Konu Sahibi
bu yazdığı bir fandroidçi görseydi çoktan tartışma çıkarmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...