44Özkan44
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkür ederim hazar. 6600 da çalışıyor.emeğine sağlık inşallah 6600 açar bunu
Tam olarak ne işe yaramakta ?
Kısaca...
Son sürüm python programlarini bir arada tututan, kısayol v.s özllekler kazandırılarak programlar arası pratik bir şekilde geçiş yapmanızı, düzenli ve daha verimli olarak çalişmanızı sağlayan bir programdır. Pitoncuda onyedi adet python programı mecuttur. Programlar, kodlama ve edit üzerinedir.
1.05 versiyonunda, menü tuşuna uzun basınca açılan menüde görünmüyordu dolayısıyla başka programlarla arasında geçiş epey zordu. inş düzeltilmiştir
s60v3 için yokmu
pyhton programlarının her yeni sürümü yayınlandığında pitoncu baştan yazılamaz. pitoncu programı altında bir araya getirilmiş olan proramların son sürümleri çıktıkça, bu konu başlığı altında paylaşılacak. konu başlığındaki güncel ifadesini bu yüzden kullandım. yani sürüm güncelemeleriyle ilgili bir sorunumuz yok. ayrıca bir programının sürümünün geçmiş olması o programın içeriğinde sorun(lar) olduğunu göstermez.bilmişlik yapmak istemem ama bu iyi yönde bi eleştiri şöyleki gerçekten gerekli ve pratik bi uygulama ve görüntü olarakta çok orjinal ama içerikte sorunlar var mesela znxthan editörün versionu düşük dikkat edersen ben onun son versionunu türkçeleştirerek sitede paylaştım ve bence bu editörün olduğu yerde rsc editörün hiç işiolmaz çünki rsc editör bariz bi pen altı oysa znxthan editör hem pratik hemde %100 başarılı bi program dediğim gibi aha takipiçerikte biraz dçi olmaktan yanayım ama dedim ki kesinlikle ahkam kesmiyorum hatta ben uygulamaların birleştirmeyi falan daha beceremiyorum bileyani uzun lafın kısası sadece en gerekli ve en başarılı proları bi araya getirsek daha hoş olur bence tabi karar senin yinede ii çalışmalar
vedigim Python_1.6.0.sis paketini kurdun mu? (hafıza kartına)açıyor dedin ama açmadı
vedigim Python_1.6.0.sis paketini kurdun mu? (hafıza kartına)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?