pink circles

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
pink circles

ya arkadaslar rahatsız ettm ama sole bı tema var bunu free nerdn bulabılırız acaba bıle varmı acaba ıvo belle var teması ıyı degıl hosuma gıtmıyo dıger temeları hıc yuklemeyı dusunmedım bu lıkdekı belle teması bı yardım edeck varsa sağ olsun

n000k

Üye
evet baya güzel bir tema.. free sini bulsak iyi olur.. birileri el atsın şu temaya

Konu Sahibi
şimdi bu temayı bulabılecek bırıyokmu yav bı el atsanız herkez faydalansa bıton dua etsek

Konu Sahibi
Su temayı hala bulabılecek bırı cıkmadı

okitox

Üye
ücretsizdi bi ara yüklemiştim. aldanmayın iconlar falan bulanık bulanık duruyordu...

n000k

Üye
bende satın aldım ama resimdeki gibi pembesi canlı değil sönük mor gibi.. boşuna heveslenip aldım

n000k

Üye

ALLAH ALLAH ama resımlerde cok guzel gorunuyor... ve capcanlı
aynen ama o pembe baloncuklar sönük mor nedense .. dur bi yenden kurup resmini çekeyim, yükliyim buraya

----------Eklendi @ 21:44:18 ---------- Yazıldı @ 21:35:34 ----------

aynen ama o pembe baloncuklar sönük mor nedense .. dur bi yenden kurup resmini çekeyim, yükliyim buraya

EDIT= lafımı geri aldım yenden yükledim tele hakkatten güzel duruyır şimdi.. bilmem aslında daha önce anna yüklüyken yüklemiştim sönük gözüküyordu.. şimdi harika gözüküyor pembe renk.. yalnız işte iconları sade .. resim koycaktım ama bu tap2screen iğrenç sönük çekiyor .. aslında şimdi almak isteyenlere tavsiye edebilirim temayı

Konu Sahibi
tema sende varsa uplasana kardes 1 aydır pesındeyım temanın

ben upload edememki, satın aldım diyorum ve nasıl telimden onu çıkarıp sis yapcam bilmiyorum... ben anlamaz teknolojiden çok

kısaca anlatıyım telinden temayı kaldırıyosun sonra mağazaya girip temayı bulup indir diyosun tam inmeye başladığı anda çok acele edip dosya yöneticisine giriyosun hafıza kartına girip en alta bi bakıosun aaa inen tema orda hemen üzerine uzun basıp kopyala yada taşı deyip farklı biyere taşıosun hepsi bu..ama bunları tema yüklenmeden yapman lazım yoksa alamazsın sis dosyasını... (temayı satın aldığın için bida mağazadan indirmeye para ödemezsin)

n000k

Üye
hmmm dur bi deneyim..ve evet biliyorum satın aldığım için bir kere , istediğim kadar istediğim zaman yükleyebiliyorum tele.. cahilim dedimse o kadar değilim

----------Eklendi @ 22:21:38 ---------- Yazıldı @ 22:16:48 ----------

iyide hafıza kartı kullanmıyorumki ben bu arada dediğini yaptım inene kadar heryeri kurcaladım nereye indiğini göremedim

----------Eklendi @ 22:22:16 ---------- Yazıldı @ 22:21:38 ----------

illam hafıza kartım mı olması gerekiyor sis olarak onu alabilmem için?

yok arkadaşım E olsunda ister kullan ister kullanma hafıza kartı dediğim gibi inmeden önce bulman lazım..

n000k

Üye
yok arkadaşım E olsunda ister kullan ister kullanma hafıza kartı dediğim gibi inmeden önce bulman lazım..
e ye kaydediyo zaten herşeyi benim ovi store dan öyle ayar yaptım zaten ama bulamadım valla explorer gibi bi uygulama ile mi bakmak lazım acaba? bide tam olarak nereye iniyo bi bilsem

Aldım ama çok pişman oldum almayın bence.

n000k

Üye
Aldım ama çok pişman oldum almayın bence.
sende de anna yüklü değilmi ? bak bende anna yüklüyken almıştım, çok sönük gözüküyordu ne alakaysa işte..ama şimdi bende belle yüklü yenden yükledim tele gözüme hoş gözüktü baya bi canlı yani.. ama evet iconlar vasat yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...