Php - Asp Script istek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Php - Asp Script istek
Php , Asp , flash Script istekleriniz için benimle irtibata geciniz Siz maxicep üyesi kardeşlerime elimden gelen tüm yardımı yaparım... msn yasak galiba vermiyorum özelden hallederiz

kardeş benim wap ziyaretci defteri ile mail yollama scriptine ihtiyacım var(php) olucak yardım et

Php , Asp , flash Script istekleriniz için benimle irtibata geciniz Siz maxicep üyesi kardeşlerime elimden gelen tüm yardımı yaparım... msn yasak galiba vermiyorum özelden hallederiz

Bnm php de basit görseli önemli olmayan kodları ile bi site hazırlamam gerek proje ödevi ne üzerine bi site yapabilrim ve kodları konusunda yardımcı olablrmisiniz..??

Bnm php de basit görseli önemli olmayan kodları ile bi site hazırlamam gerek proje ödevi ne üzerine bi site yapabilrim ve kodları konusunda yardımcı olablrmisiniz..??

zeynep arkadaşım arkadaşıma basit bir php site kodladım meslek lisesinde bilgisiyar okuyor istersen ona kodladığım siteyi sanada veririm istersen mesaj atabilirsin.. yada mail at daha kesin olsun cebci.tr.cx@gmail.com

qeda08

Üye
wap php stesi tasarlıcz scripte ihtycm war yardmcı olur musn?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...