Şehriyar Üye can sıkıntsına yapcak şey çok photoshopta ya baya uğraştım ama gözleri uydurasıya kadar öteki resim biraz daha yakın çekimdi bide açısı değişikti ışığın geliş yönü falan..
can sıkıntsına yapcak şey çok photoshopta ya baya uğraştım ama gözleri uydurasıya kadar öteki resim biraz daha yakın çekimdi bide açısı değişikti ışığın geliş yönü falan..
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Photoshop değil Paint.Net ile foto-montaj yaptığım resim: Orjinali: Montaj Hali: Not: Resimler 2 Eylül 2009'a ait. Bilgisayarımdaki arşivimden aktardım.
Photoshop değil Paint.Net ile foto-montaj yaptığım resim: Orjinali: Montaj Hali: Not: Resimler 2 Eylül 2009'a ait. Bilgisayarımdaki arşivimden aktardım.
enkazcı Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: Photoshop değil Paint.Net ile foto-montaj yaptığım resim: Orjinali: Montaj Hali: Not: Resimler 2 Eylül 2009'a ait. Bilgisayarımdaki arşivimden aktardım. Genişletmek için tıkla ... Bu Belli Olmuş Ama Genede Güzel Yani...Teşekkürler One907' Alıntı: Bakarak çizdiğim Patrick Star .. Genişletmek için tıkla ... Bu photoshop işimi yoksa paint felanmı.daha doğrusu bu gördüğümüz resmin hepsini siz mi çizdiniz yoksa eklememi yaptınız ?
Rambo_FT' Alıntı: Photoshop değil Paint.Net ile foto-montaj yaptığım resim: Orjinali: Montaj Hali: Not: Resimler 2 Eylül 2009'a ait. Bilgisayarımdaki arşivimden aktardım. Genişletmek için tıkla ... Bu Belli Olmuş Ama Genede Güzel Yani...Teşekkürler One907' Alıntı: Bakarak çizdiğim Patrick Star .. Genişletmek için tıkla ... Bu photoshop işimi yoksa paint felanmı.daha doğrusu bu gördüğümüz resmin hepsini siz mi çizdiniz yoksa eklememi yaptınız ?
EroL Emekli Yönetici Ünide ev arkadaşımdı. cs4 Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
N1C<-lazımdeğil Üye pyrrhos91' Alıntı: ben daha iki resmi birleştirme işini bile çözemedim yaw Genişletmek için tıkla ... photoshop programını yükledim istersen bir şeyler yapıp ekleyebilirim de konu ilgi görmüyor ki keşke başka bi yere açsaydın
pyrrhos91' Alıntı: ben daha iki resmi birleştirme işini bile çözemedim yaw Genişletmek için tıkla ... photoshop programını yükledim istersen bir şeyler yapıp ekleyebilirim de konu ilgi görmüyor ki keşke başka bi yere açsaydın
SHS Üye nicklazımdeğil' Alıntı: photoshop programını yükledim istersen bir şeyler yapıp ekleyebilirim de konu ilgi görmüyor ki keşke başka bi yere açsaydın Genişletmek için tıkla ... yoksa açayım bi konu photoshop püf noktaları diye
nicklazımdeğil' Alıntı: photoshop programını yükledim istersen bir şeyler yapıp ekleyebilirim de konu ilgi görmüyor ki keşke başka bi yere açsaydın Genişletmek için tıkla ... yoksa açayım bi konu photoshop püf noktaları diye
͠● ͝● Üye - - - - - Nasıl olmuş ----------Eklendi @ 14:23:40 ---------- Yazıldı @ 14:07:08 ---------- Daha var geliyor
- - - - - Nasıl olmuş ----------Eklendi @ 14:23:40 ---------- Yazıldı @ 14:07:08 ---------- Daha var geliyor
SHS Üye Xilence' Alıntı: Bu albümde çalışmalarım vardır. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... oo albüm bile yapmış ----------Eklendi @ 12:42:26 ---------- Yazıldı @ 12:41:59 ---------- nicklazımdeğil' Alıntı: keşke forumda photoshop ile ilgili bölüm olsaydı neyse birazdan eklerim Genişletmek için tıkla ... yap, destek veririz
Xilence' Alıntı: Bu albümde çalışmalarım vardır. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... oo albüm bile yapmış ----------Eklendi @ 12:42:26 ---------- Yazıldı @ 12:41:59 ---------- nicklazımdeğil' Alıntı: keşke forumda photoshop ile ilgili bölüm olsaydı neyse birazdan eklerim Genişletmek için tıkla ... yap, destek veririz
SHS Üye N1C<-lazımdeğil' Alıntı: Buyrun arkadaşlar kendi yapmış olduğum n9-01 Genişletmek için tıkla ... nokia ya da gönder
N1C<-lazımdeğil' Alıntı: Buyrun arkadaşlar kendi yapmış olduğum n9-01 Genişletmek için tıkla ... nokia ya da gönder