Philips 32pfl4007h/12

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
Philips 32pfl4007h/12
15 gün sonra yeni bir tv almaya karar verdim euro 2012 formula1 yarışlarını izlemek için sizce bu

http://www.vatanbilgisayar.com/Televizyon/philips-32pfl4007h12-led--hd-81-cm,-1920x1080,-200hz,-500000:1-,4xhdmi,-3xusb,-32pfl4007h12/productdetails.aspx?I_ID=59209

tv nasıldır bilgilerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkür ederim

[COLOR=""][SIZE=""]televizyon güzel usta. Ben tam 1 aydır tv araştırması yapıyorum. Kimi diyor 3d al kimi diyor alma. Kimi plazma kimi led o yüzden hala 70 ekran tüplü tv ye talibim.[/SIZE][/COLOR]

Bil-Es

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]televizyon güzel usta. Ben tam 1 aydır tv araştırması yapıyorum. Kimi diyor 3d al kimi diyor alma. Kimi plazma kimi led o yüzden hala 70 ekran tüplü tv ye talibim.[/SIZE][/COLOR]

Serkan abi sen televizyonu ne amaçlı kullanacaksın . Bak eğer oyun düşkünü isen Plazma al yok sadece iyi bir yayın alayım oyunu nadir oynuyorum dersen tabii ki LED TV al . Hem sen 1 yıldır araştırıyorum diyorsun sen araştırma yapana kadar firmalar yeni serileri çıkarttı bir daha araştırma yapman gerekecek. Sen bana ihtiyaçlarını söyle sana en uygun televizyonu vereyim . Ben sana daha önceden bir kaç model belirtmiştim . Hoşuna gitmediyse belirt sana yardımcı olabilirim emin ol .

- - - Eklendi - - -

m542tf

Üye
    Konu Sahibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...