Böyle önemli bir insanın konusu gecenin ilk saatlerinde açılacağından dolayı önceden davranmak istedim ve konuyu açmış bulundum
Burcu Ablam, 1 senedir bana ablalik yapmıştır, yeri gelir bir dost, yeri gelir bir kardeş, yeri gelir bir abla olarak iyi günümde kötü günümde yanımda olmuştur ...
Evet, biraz konuştuktan sonra asıl konumuza dönelim... Burcu Abla, doğum gününü en içten dileklerim ile kutlar, daima mutlu olmanı isterim çünkü bunu sonuna kadar hak ediyorsun
Iyiki doğdun
Burcu ablam sen bunların cümlelerine sığmayanlarına layıksın
doğum günün vaktinde kutlayamadığım ve o gün yanında olamadığım için çok üzgünm ama malum hastalık yapıştı yakama bırakmıo
Garanti verebilirim, forumda görüp göreceğiniz en iyi insanların başında gelir, size kesinlikle hiçbir kötülüğü dokunmaz aksine hep iyi yaklaşır olaylara, hep sakin davranır ... [/QUOTE]
BOŞUNA MIperi kızı DİYORLAR YAHU
--------------- Ekleme ---------------
Evde pc olsaydı gece net cafe ye gidebilseydim bu konuyu sana yar etmezdim TuRkiShCowboy
Burcu ablam sen bunların cümlelerine sığmayanlarına layıksın
doğum günün vaktinde kutlayamadığım ve o gün yanında olamadığım için çok üzgünm ama malum hastalık yapıştı yakama bırakmıo
Garanti verebilirim, forumda görüp göreceğiniz en iyi insanların başında gelir, size kesinlikle hiçbir kötülüğü dokunmaz aksine hep iyi yaklaşır olaylara, hep sakin davranır ...