TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
hep bı gun önce kutla sen zatenHayır, 23 Ağustos ... Yazdım zati yukarda 1 gün önceden açıyorum diye bi okusan
O kadar duygulandımki ne diyeceğimi bilemiyorum. Sen de bana bir senelik kardeşlik yaptın. Üzüldüğüm zamanlarda yanımda oldun, yanlızlığımı paylaştın. İnsan senin yanında mutsuz olmaz. Bu neden den dolayı forma renk veren aynı zamanda benım hayatımada renk veren insanlar arasındasın.Böyle önemli bir insanın konusu gecenin ilk saatlerinde açılacağından dolayı önceden davranmak istedim ve konuyu açmış bulundum
Burcu Ablam, 1 senedir bana ablalik yapmıştır, yeri gelir bir dost, yeri gelir bir kardeş, yeri gelir bir abla olarak iyi günümde kötü günümde yanımda olmuştur ...
Garanti verebilirim, forumda görüp göreceğiniz en iyi insanların başında gelir, size kesinlikle hiçbir kötülüğü dokunmaz aksine hep iyi yaklaşır olaylara, hep sakin davranır ...
Evet, biraz konuştuktan sonra asıl konumuza dönelim... Burcu Abla, doğum gününü en içten dileklerim ile kutlar, daima mutlu olmanı isterim çünkü bunu sonuna kadar hak ediyorsun
Iyiki doğdun
İnsan sizin aranızda mutsuz bir yıl geçirebilirmi?Mutlu yıllar
teşekkür ederim pasta için. Çok lezzetliymişMutlu yıllar
teşekkürler canımSağlıklı ve mutlu yıllara Burcu
sorma yaa herkesin bu ay doğası tutmuşbu ay ne cok dogan varmıs forumda azızle aynı gun mu dogmus oluyor yanı
nice senelere
teşekkürlerNice senelere
Hayır, 23 Ağustos ... Yazdım zati yukarda 1 gün önceden açıyorum diye bi okusan
açmış kadar oldun canım benımbelki ben açardım
teşekkür ederimozaman şimdiden nice yıllara
doğum günün kutlu olsun
Yani yani sen beni sevmiyormusunBana çok yakın dururken bi türlü samimiyet kuramadığım ısınamadığım insan
Belki de gıcıktır bana ondan
Doğum günün kutlu olsun
Ben açacaktım
Burcummmmm doğum günün kutlu olsun canım benim
seni seviyorum bitanesin
Ben açacaktım
Burcummmmm doğum günün kutlu olsun canım benim
seni seviyorum bitanesin
seneye açacam benOyyy prensesim açmış kadar oldun dünya güzelim benimBende seni seviyorum meleğim çok ama çok seviyorum
evt bn açacam seneye
Hahahaha Açarsın seneye üzülme
Nice yıllara.
Seni seviyoruz
geciktik tüh
Doğum Günün KutLu OLsun , Nİce SeneLere Burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?