haydaravısyon
Üye
-
Konu Sahibi
-
Takıldığın şeye bak, tamamiyle isteğe bağlı
nerden geldi aklına şimdiBi soru da ben soruyum astronotlar uzaya çıktığında burçları değişir mi
o kadınların kararı onların işine akıl ermiyor anlamaya calısmıyrm bile
söyledim yaPerde olayını mantıklı bir acıklama bula bilirsek kadınları daha iyi anlaya biliriz
dışardan bakıldığında evin düz ve sade görünmesini sağlamak ve evin içine hoş bi görüntü kazandırmak için
oğuz aslında değişmez ama. Yine de şöyle olur şimdi astronotlar uzaya çıktın mı güneşin konumunu kendi konumlarından görünüşü nasıl olduğunu görürler. Örnek verelim. Öğretmen masasinda oturan hocanın arkasında resimler var. Önden bakınca kafanın tam arkasında aslan sağında yengeç solunda başak var diyelim. Soldan bakan biri için hocanın kafanın arkasında yengeçi sağında bakan biri için ise başaki görür. Yani anlayacağın o andı duruş pozisyonuna göre değerlendirilir. Anladın mı....... Varsa uzay ve diğer konularla ilgili sorular hemen cevaplayım toprağım.....
----------Eklendi @ 14:07:04 ---------- Yazıldı @ 14:05:46 ----------
Şimdi güneşin konumu dedim ya güneşin arkasında takım yıldızlar var. Güneş nerede duruyorsa arkasında hangi takım yıldız varsa o ayın veya o günün burcu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?