kol@j Üye Konu Sahibi arkadaşlar 09 temmuz'a kadar şifre göndermem biraz sıkıntılı olacak (bir haftalık yer değişikliğim var) anlayışınız için teşekkürler hayırlı maxicepler
arkadaşlar 09 temmuz'a kadar şifre göndermem biraz sıkıntılı olacak (bir haftalık yer değişikliğim var) anlayışınız için teşekkürler hayırlı maxicepler
kol@j Üye Konu Sahibi arkadaşlar şifre isteyen arkadaşlar gelen mesaj hanelerini silsin mobilden gönderirken sıkıntı çıkıyor
arkadaşlar şifre isteyen arkadaşlar gelen mesaj hanelerini silsin mobilden gönderirken sıkıntı çıkıyor
orgeneral2203 Üye Bende de 3 adet şifre var isteyen özel mesajla ulaşabilir. hiçbir ücret ve karşılık talep etmiyorum.
kol@j Üye Konu Sahibi navigo' Alıntı: Bende de 3 adet şifre var isteyen özel mesajla ulaşabilir. hiçbir ücret ve karşılık talep etmiyorum. Genişletmek için tıkla ... amanın ocağıma incir ağacı diktin... beleşe veriyor şifreleri
navigo' Alıntı: Bende de 3 adet şifre var isteyen özel mesajla ulaşabilir. hiçbir ücret ve karşılık talep etmiyorum. Genişletmek için tıkla ... amanın ocağıma incir ağacı diktin... beleşe veriyor şifreleri
Mert045 Üye kol@j' Alıntı: amanın ocağıma incir ağacı diktin... beleşe veriyor şifreleri Genişletmek için tıkla ...
kol@j' Alıntı: amanın ocağıma incir ağacı diktin... beleşe veriyor şifreleri Genişletmek için tıkla ...
orgeneral2203 Üye kol@j' Alıntı: amanın ocağıma incir ağacı diktin... beleşe veriyor şifreleri Genişletmek için tıkla ... Devir rekabet devri hocam maksat milletin ayağı alışsın
kol@j' Alıntı: amanın ocağıma incir ağacı diktin... beleşe veriyor şifreleri Genişletmek için tıkla ... Devir rekabet devri hocam maksat milletin ayağı alışsın
plusnettr Üye Şifre değilde Pepsi yi isterim Şaka bir yana o kadar Pepsi yi siz içiyorsanız mideye dikkat.
kol@j Üye Konu Sahibi arkadaşlar şu an yıllık izindeyim... bu haftalık... bulabilirsem göndereceğim... kabahat biraz da sizde.. topladığım zaman cebim şıngır şıngır... iki gün bekliyom hiç talep yok... ben de haybeder dağıtıyorum... boldan boldan... elimde yokken de mesajlıyorsunuz...
arkadaşlar şu an yıllık izindeyim... bu haftalık... bulabilirsem göndereceğim... kabahat biraz da sizde.. topladığım zaman cebim şıngır şıngır... iki gün bekliyom hiç talep yok... ben de haybeder dağıtıyorum... boldan boldan... elimde yokken de mesajlıyorsunuz...
yolcu27 Üye elinizde hala pepsi yedigün acma halkası kapak kodu şifresi varsa banada 3 5 tane gönderebilirseniz sevinirim. iyi günler..
elinizde hala pepsi yedigün acma halkası kapak kodu şifresi varsa banada 3 5 tane gönderebilirseniz sevinirim. iyi günler..
blackcopper Üye Eğer varsa bende istiyorum. - - - Eklendi - - - kol@j' Alıntı: E3VGUZ3N EHPZ5TMB Genişletmek için tıkla ... Bu şifrelerin ikiside kullanılmış, boşa gitti 1,60.TL Ayıp oldu şimdi.
Eğer varsa bende istiyorum. - - - Eklendi - - - kol@j' Alıntı: E3VGUZ3N EHPZ5TMB Genişletmek için tıkla ... Bu şifrelerin ikiside kullanılmış, boşa gitti 1,60.TL Ayıp oldu şimdi.
kol@j Üye Konu Sahibi blackcopper' Alıntı: Eğer varsa bende istiyorum. - - - Eklendi - - - Bu şifrelerin ikiside kullanılmış, boşa gitti 1,60.TL Ayıp oldu şimdi. Genişletmek için tıkla ... vallaha kutularından bu gün söktüm. eğer içen adam kendine aldıysa bilmem - - - Eklendi - - - bir de ilgilenen varsa http://www.maxicep.com/vodafone-kam... elimde 3 tane kaldı son günü ise 31 temmuz
blackcopper' Alıntı: Eğer varsa bende istiyorum. - - - Eklendi - - - Bu şifrelerin ikiside kullanılmış, boşa gitti 1,60.TL Ayıp oldu şimdi. Genişletmek için tıkla ... vallaha kutularından bu gün söktüm. eğer içen adam kendine aldıysa bilmem - - - Eklendi - - - bir de ilgilenen varsa http://www.maxicep.com/vodafone-kam... elimde 3 tane kaldı son günü ise 31 temmuz