kol@j Üye Konu Sahibi ali0503' Alıntı: Bende varda kapak bunların suresi varmı bilmyorum kullanilmamis isteyene göndrebilirm. Genişletmek için tıkla ... geriye doğru benden hariç kimselere gönder kardeş ben bu gün ulaştıramadım teşekkürler.
ali0503' Alıntı: Bende varda kapak bunların suresi varmı bilmyorum kullanilmamis isteyene göndrebilirm. Genişletmek için tıkla ... geriye doğru benden hariç kimselere gönder kardeş ben bu gün ulaştıramadım teşekkürler.
vuslat3 Üye ali0503' Alıntı: Bende varda kapak bunların suresi varmı bilmyorum kullanilmamis isteyene göndrebilirm. Genişletmek için tıkla ... BANADA gönderebilirmisin lütfen
ali0503' Alıntı: Bende varda kapak bunların suresi varmı bilmyorum kullanilmamis isteyene göndrebilirm. Genişletmek için tıkla ... BANADA gönderebilirmisin lütfen
sananekimsem Üye Selamunaleykum. Elinde mevcut şifre(ler) varsa yollayabilir misin. Ya da bu şifrelerin bir oluşturulma algoritması mı var öğrenirsem sevinirim. Teşekkürler. Selametle...
Selamunaleykum. Elinde mevcut şifre(ler) varsa yollayabilir misin. Ya da bu şifrelerin bir oluşturulma algoritması mı var öğrenirsem sevinirim. Teşekkürler. Selametle...
kol@j Üye Konu Sahibi sananekimsem' Alıntı: Selamunaleykum. Elinde mevcut şifre(ler) varsa yollayabilir misin. Ya da bu şifrelerin bir oluşturulma algoritması mı var öğrenirsem sevinirim. Teşekkürler. Selametle... Genişletmek için tıkla ... arkadaşım bunlar algoritmadan çıkmıyo... bizim iş yerindeki kantinden toplatıyorum.. dağıtıyorum. - - - Eklendi - - - yani tamamıyla yasal ve satın alınmış ürünlerden elde ediliyor... sadece satın alan kişi kullanmak istemediğinden buradan dağıtıyorum hayırlı maxicepler.
sananekimsem' Alıntı: Selamunaleykum. Elinde mevcut şifre(ler) varsa yollayabilir misin. Ya da bu şifrelerin bir oluşturulma algoritması mı var öğrenirsem sevinirim. Teşekkürler. Selametle... Genişletmek için tıkla ... arkadaşım bunlar algoritmadan çıkmıyo... bizim iş yerindeki kantinden toplatıyorum.. dağıtıyorum. - - - Eklendi - - - yani tamamıyla yasal ve satın alınmış ürünlerden elde ediliyor... sadece satın alan kişi kullanmak istemediğinden buradan dağıtıyorum hayırlı maxicepler.
kol@j Üye Konu Sahibi bazı rütbesi düşük arkadaşlar şifre istemeden önce mesaj kutularını boşaltsın lutfen 50 mesajlik üye oluncaya kadar mesaj hanesi iki mesajlıktır buna dikkat ediniz lütfen
bazı rütbesi düşük arkadaşlar şifre istemeden önce mesaj kutularını boşaltsın lutfen 50 mesajlik üye oluncaya kadar mesaj hanesi iki mesajlıktır buna dikkat ediniz lütfen
kol@j Üye Konu Sahibi okancebi' Alıntı: bugün şifre yokmu üstat Genişletmek için tıkla ... haftaya şifre kıtlığı yaşayabilirim o yüzden idareli kullanıyorum az ya da çok her isteyene göndermek daha doğru elimde fazla kalınca zaten dağıtıyorum anlayışınıza sığınıyorum bakıyorum da bu işi beğenmişsiniz ben de sevdim hayır dualarınızı esirgemeyiniz hayırlı maxicepler - - - Eklendi - - - ia.phlvn' Alıntı: Şifre isteyen mesaj atsın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... bana yardımcı olduğun için ayrıca teşekkür ederim
okancebi' Alıntı: bugün şifre yokmu üstat Genişletmek için tıkla ... haftaya şifre kıtlığı yaşayabilirim o yüzden idareli kullanıyorum az ya da çok her isteyene göndermek daha doğru elimde fazla kalınca zaten dağıtıyorum anlayışınıza sığınıyorum bakıyorum da bu işi beğenmişsiniz ben de sevdim hayır dualarınızı esirgemeyiniz hayırlı maxicepler - - - Eklendi - - - ia.phlvn' Alıntı: Şifre isteyen mesaj atsın arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... bana yardımcı olduğun için ayrıca teşekkür ederim