Pc Resetleniyo Lütfen Yardım..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Pc Resetleniyo Lütfen Yardım..!
arkadaşlar bilgisayarda herhangi bir uygulama açtığımda ( pes12, internet explor, winamp veya internetten film izlediğim zaman vs.gib ve bazen hiç bir uygulama açık değilken, bazende internette iken direk bilgisayar reset yiyo. bu olay bazen hiç olmuyo bazen dakikada 1-2kez oluyo. bazende arada bir oluyo anlamadım gitti. sorun neyden kaynaklanıyor olabilir. yardımcı olursanız sevinirim..

2 hafta önce win7 kurdum. ondan önce öyle değildi.

işletim sistemi :win 7
inter dual core 2.00
512 geForce ekran kartı
2 gb kingston ram

Not: Driverler Hepsi Güncel Durumda

Arkadaşın dediği gibi virüs olabilir fakat ısınmadan da olabilir işlemçi çok ısndığı zaman otomatik resetliyor kendini...speedfan gibi bir programla bakabilirsin 70° derecenin üstüne çıkarsa soğutucuda problem var demektir...

fanları hesaba katmayı unutmuşum ben şimdi aklıma geldi Dediğin gibi ısınmadan da olabilir.

Fanların büyüklüğü nasıl??

Konu Sahibi
SpeedFan da ısılar şu şekil

GPU 54c
System 28c
CPU 23c
AUX 8c
HD0 30c
CPU 7c
MB 28c
CORE 0 15c
CORE 1 17c

ekran kartı fanı yeni
işlemci fanı yeni
artı içerden dışarıya üfleyen bir fan var
birde kasa kapagında dışardan işlemciye üfleyen fan var

fanlarda sıkıntı yok. bilgisaayarda virüs programı yok sınırsız nod32 bulamadım vin7 ye göre. ama DeepFreeze kurulu.

Avg free 2012 yı kur işini görür

kesin bişey diyemeyiz ama büyük ihtimal virüs ilk önce bi antivirüs dene olmassa bilgisayarı formatla format sonrası hiç bişey yüklemeden flash falan takmadan bekle hala devam ediyorsa donanımsaldır

Konu Sahibi
kesin bişey diyemeyiz ama büyük ihtimal virüs ilk önce bi antivirüs dene olmassa bilgisayarı formatla format sonrası hiç bişey yüklemeden flash falan takmadan bekle hala devam ediyorsa donanımsaldır

yaw tamam da diyorum ya arada bir oluyo mesela bu konuyu açtığımdan beri bişey yok kardesş yaw ne yapmam lazım

ulan bu virüslerini kim yapıyo yaw) bi tene nod32 var bende ama xp uyumlu sınırsız. vin 7 kurunca bilgisayar ağırlaşıyo

bi antivirüs dene ztn antivirüsün virüsü tamamen kaldıracağından hatta bulacağından şüpheliyim kesin olan format

Konu Sahibi
kardes avg 2012 kurdum tarama yaptı. bitti ama ''435 erors registry status'' cıktı bu ne anlama geliyo

----------Eklendi @ 20:08:05 ---------- Yazıldı @ 20:05:33 ----------

kardes avg 2012 kurdum tarama yaptı bitti. 435 erors registry status yazıyo ne anlama geliii

kayıt defterinde sorunlar bulmuş düzelt,sorunu çöz gibisinden bi buton varmı avg yi bilmiyorum

----------Eklendi @ 20:37:30 ---------- Yazıldı @ 20:34:31 ----------

kardeş eğer pc'n bi daha kapanırsa tak format cdsini güzelce temizle temizledikten sonra hiçbir yere tıklama hiçbir şeyi açma bekle bidaha kapanırsa buraya yaz donanımsal olabilir sorun

Not: İnternette gezinebilirsin ama disklerini falan hiç kurcalama

Konu Sahibi
benim görüşüm eğer donanımsal olsaydı bunu sık sık arka arkaya yapardı. bide win7 ye göre sınırsız kullanacagım nod32 bulsaydım formatlayıp tarardım sonra deepfrezeyi basardım ama bulamadım yaw. aVG de ingilizce bişi anlamadım ikide bi diyo register a..q sanki olsaydı girmezdik registeri.::P. nod32 win7 uyumlu sınırsız kullanım nerden bulabilirim yaw.

bana görede yazılımsal geliyo ama ben ihtimalen diyorum.

http://www.webdelen.net/2011/11/eset-smart-security-nod32-5--turkce.html

burdaki eset smart security win7 de çalışmıyomu çalışması lazım

Konu Sahibi

bana görede yazılımsal geliyo ama ben ihtimalen diyorum.

burdaki eset smart security win7 de çalışmıyomu çalışması lazım

verdiğin link ölmüş kardeş ama bi kaç tane indirdim geçenlerde. nod32 4.versiyon 5. versiyon falan baya bi uğraştım. 5. versiyon biraz iyidi sınırsız yaptım ama güncelledikten sonra tık kullanıcı adı şifre istiyo. tavsiye edebilecegin hafif sağlam sınırsız bir antivirüs prg. varmı kardeş

benim kota olduğu için sayfaya bile girmedim direk linki yolladım sana

esetin sayfasından indir sen 30 gün olayını ben çözerim

----------Eklendi @ 21:03:03 ---------- Yazıldı @ 20:57:58 ----------

sitesinde yazıyor win7 desteği var esetin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...