tekin1991
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşın dediği gibi virüs olabilir fakat ısınmadan da olabilir işlemçi çok ısndığı zaman otomatik resetliyor kendini...speedfan gibi bir programla bakabilirsin 70° derecenin üstüne çıkarsa soğutucuda problem var demektir...
Avg free 2012 yı kur işini görür
kesin bişey diyemeyiz ama büyük ihtimal virüs ilk önce bi antivirüs dene olmassa bilgisayarı formatla format sonrası hiç bişey yüklemeden flash falan takmadan bekle hala devam ediyorsa donanımsaldır
virüsünde ne zaman yapacağı belli olmaz
ulan bu virüslerini kim yapıyo yaw) bi tene nod32 var bende ama xp uyumlu sınırsız. vin 7 kurunca bilgisayar ağırlaşıyo
benim görüşüm eğer donanımsal olsaydı bunu sık sık arka arkaya yapardı. bide win7 ye göre sınırsız kullanacagım nod32 bulsaydım formatlayıp tarardım sonra deepfrezeyi basardım ama bulamadım yaw. aVG de ingilizce bişi anlamadım ikide bi diyo register a..q sanki olsaydı girmezdik registeri.::P. nod32 win7 uyumlu sınırsız kullanım nerden bulabilirim yaw .
bana görede yazılımsal geliyo ama ben ihtimalen diyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdaki eset smart security win7 de çalışmıyomu çalışması lazım
verdiğin link ölmüş kardeş ama bi kaç tane indirdim geçenlerde. nod32 4.versiyon 5. versiyon falan baya bi uğraştım. 5. versiyon biraz iyidi sınırsız yaptım ama güncelledikten sonra tık kullanıcı adı şifre istiyo. tavsiye edebilecegin hafif sağlam sınırsız bir antivirüs prg. varmı kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?