pc müzik dinlerken bile donuyo takılmalar oluyo

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
pc müzik dinlerken bile donuyo takılmalar oluyo
ya beyler baslıktaki gibi pcye ne olduysa müzik dinlerken bile kasıyo neden acaba lütfen biri yardım etsin

eğer virüs programına güveniyorsan advanced system care veya norton utilites programını dene bak bir daha donuyor mu

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
dur hacı bi virüs taraması yapıyom
belki düzelir avast var bnde

Mert045

Üye
avast işe yaramaz avira kullan.

ne avast ne avira ne eset bence norton 360 kesinlikle mükemmel

Tepkiler: L-LumieRe

norton 360 ın kaynak kodlarının hackerlar tarafından çalındıgını biliyomusun peki ?

sadece böyle bir şeyin olmadığını biliyorum ayrıca bilgisayara hiç format atmadığımı bilgisayarımla ilgili hiç donma çökme gibi sorun yaşamadığımı biliyorum

sadece böyle bir şeyin olmadığını biliyorum ayrıca bilgisayara hiç format atmadığımı bilgisayarımla ilgili hiç donma çökme gibi sorun yaşamadığımı biliyorum
iyi ozaman zevkler renkler tartışılmaz.

Tepkiler: savas_yal

nalcam22

Üye
    Konu Sahibi
beyler format atama okadar dosya varki su advenced sistem careyle biraz düzeltiyim olmassa virüs programını degişcez

eset kur avira vs dandik virüs tarayıcılar kullanıyordum virüs bulmuyordu eset kullanıyorum diğerlerinin bulamadığı virüsleri bulup siliyor

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
[QUOTE=" Tehlike ";4478589]eset kur avira vs dandik virüs tarayıcılar kullanıyordum virüs bulmuyordu eset kullanıyorum diğerlerinin bulamadığı virüsleri bulup siliyor [/QUOTE]

Bu aralar tüm antivirüsler şov yapmış yaw.

Tepkiler: savas_yal
Esed nod 32 ve advanced system care üzerine tanımam 2sinide yükle güzelce tarat hiç birşey kalmaz eğer düzelmezsede önemli dosylarını d sürücüsne taşı flash dvd felan artık sıkıştır sadece c'ye format at.

Advanced system care çok iyi bir program paşam çok işe yarıyor

nod32 kullanmak için tnod kurmanız gerek bu içinde 2 tane izleyici barındırıyor eğer para verip almadıysanız ayrıca advanced sistem care 5.2.0 versiyon için 350 günlük s e r i a l verebilirim ilgili olan arkadaşlarım öm atabilir