MrTech
Üye
Sagol, tesekkur ederim.
- - - Eklendi - - -
Hasanim oncelikle tesekkur ederim. Guzel (matrak) gorunuyor, isleyisi mukemmel. Fakat icimde kaldi. Aliminyum kasa icine oturtacaktim ki, offf tadindan yenmezdi. Parcalar evin icinde heder olacak diye korktum ve hemen boyle matrak bir cozum uretmeye calistim.
Burada esnaf tanimiyorum, malzemeler pahali. Coplere bakmaktan helak oldum. Allahtan burada insanlar daha bilincli. Kullanmadigini satabiliyorsa satiyor, satamazsa kapi onune koyuyor. Fakat sansima istedigim gibi malzeme cikmadi henuz. Evin icinde de kesim islerini saglikli bir sekilde yapamiyorum, toz, talas vs. yuzunden. Nasipse daha iyi bir malzeme bulabilirsem burada, bulamazsam Turkiye'ye geldigimde aliminyum kasa icine oturtacam anakarti.
Bu arada yeni farkettim hayirlisi olsun
Bastan Sonuna Kadar Zevkle Mesajlarınızı Okudum..Paylastıgınız Videoları İzledim..Valla Adamı Modifiye'ye Sevdiriyorsunuz..Sevdirdiniz de..Heveslendim Valla Bu İşeÇok Saol Teoman Abi,Hasan Abi..Emeğinize Yüreğinize Sağlık.
nolmuş yavah vah neolmus guzelım makınaya
nolmuş yavah vah neolmus guzelım makınaya
Adamlar yapıyor tabi bunun için ellerinde her türlü alet hırdavat var. Böyle bir ortamda sanırım bizde birşeyler çıkarabiliriz.Fakat o ön fanların arkasına takılan ikili aletler ney yavv
teoman abimle güzel bir modlama yapalım.müthiş.hasan konuyu bence üste taşı sen
teoman abimle güzel bir modlama yapalım.
alıcam üste
- - - Eklendi - - -
yeni gelen 500 lük WD enterprise 'ın ardında bilgisayarım
ama malesefki I ve J nin bulundugu harddiski 500 lüğün geldiği yere göndericem
Insallah Hasan kardesim. Aradaki mesafeye ragmen bir mod calismasi yapacagiz insallah.
Bu arda ne yapmissin bilgisayari oyle yaw, en cok ta ilgimi ceken "burdakini bosverin" kismi oldu
ben de merak ettim. Film yok heralde orda
abi o disk 100 mb likti sildimInsallah Hasan kardesim. Aradaki mesafeye ragmen bir mod calismasi yapacagiz insallah.
Bu arda ne yapmissin bilgisayari oyle yaw, en cok ta ilgimi ceken "burdakini bosverin" kismi oldu
abi o disk 100 mb likti sildim
I ve J nin oldugu diskte I ya win7 kurdum 100 mb sistem diski ayrıldı oydu sildim
abi şuan kasada 500 GB WD enterprise var.
biraz gürültü yapıyor biraz fazla ısınıyor... önceden garip bi dönme sesi vardı.. 5 saatir çalışıyor ses azaldı
ama test yaptıp C diski okuma yazma hızı ortalama 100-115 MB arası
valla katlanıcam artık
- - - Eklendi - - -
aslında çok basit bir işlem ama
koymak istedim
ben de merak ettim. Film yok heralde orda
film felan yok siz rahat olunaynen bende merak ettim.Hasan abi orayı en iyisi boşverelim.peki abi 3 bölümün üstünü daha da kapatmıssın.orda da film mi var acep
çok ses yapmıyordu..Bu kadar HDD ile ses seviyesi kaç db acaba
illegal bir yol anlatamamHasan Abi Üretici ve Modeli Kısmını Nasıl Yaptın ? Bende Nu5'ime Yapabilir miyim ?
film felan yok siz rahat olun
diğer disklerin adını değişmiştim öylesine sildim..
E nin multimedia
D nin gamedisk
K dada hasan yazıyordu
- - - Eklendi - - -
çok ses yapmıyordu..
2 tane samsung 1 tane WD 1 tane wd enterprise
ençok ses enterprise dan tabiki
illegal bir yol anlatamam
Hasan Abi Üretici ve Modeli Kısmını Nasıl Yaptın ? Bende Nu5'ime Yapabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?