memocasy Üye bana kalsa sevgili yapın yada çılgınlık şipşak tv deki bùtün salaklıkları kendinizde deneyin mutlu olun
bana kalsa sevgili yapın yada çılgınlık şipşak tv deki bùtün salaklıkları kendinizde deneyin mutlu olun
minoo Üye memocasy' Alıntı: çekinceli tavrıyla güzel türkçemize acımayan offside da ne bana ofsayt la gel ~_~ Genişletmek için tıkla ... Bunu sen mi diyorsun
memocasy' Alıntı: çekinceli tavrıyla güzel türkçemize acımayan offside da ne bana ofsayt la gel ~_~ Genişletmek için tıkla ... Bunu sen mi diyorsun
memocasy Üye gördüğünle varsaydığın aynı olsaydı bunu yazmazdın ayrıca konumu taşımızsın darbe yaparım çavuşum ben çavuş
gördüğünle varsaydığın aynı olsaydı bunu yazmazdın ayrıca konumu taşımızsın darbe yaparım çavuşum ben çavuş
greenmile Üye minoo' Alıntı: Taze bitti canım Harbi bu pazar günü çok güzel olacak. Sandıklar bir açılsın, sayılsın. İstediğimiz olsun, eğlenceyi o zaman gör Genişletmek için tıkla ... ben yine umutsuzum bu konuda
minoo' Alıntı: Taze bitti canım Harbi bu pazar günü çok güzel olacak. Sandıklar bir açılsın, sayılsın. İstediğimiz olsun, eğlenceyi o zaman gör Genişletmek için tıkla ... ben yine umutsuzum bu konuda
minoo Üye greenmile' Alıntı: o zaman uyanma vakti gelmiştir işte Genişletmek için tıkla ... İşte bu güzeldi Olacak olacak arkadaşım.
greenmile' Alıntı: o zaman uyanma vakti gelmiştir işte Genişletmek için tıkla ... İşte bu güzeldi Olacak olacak arkadaşım.
-efşan Üye la ne güzel yatacaktım yine ama bi oy vercez bide 8-10 tane pc kitlediler bana formatlancak+ teknik hatalar giderilcek+temizlenecek+termallencek falan filan
la ne güzel yatacaktım yine ama bi oy vercez bide 8-10 tane pc kitlediler bana formatlancak+ teknik hatalar giderilcek+temizlenecek+termallencek falan filan
LuckyDALT0N Üye Pazar günü benim için zor olucak,kardeşim gibi sevdiğim dostum memleketine geri dönücek