bulutsuzgece
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yanlış bilmiyorsam bu oyun arka planda çalışmak için izin istemiyorArka planda izin istemesin yeter. Bir uygulama yüklediğimde ilk pil tasarrufuna bakıyorum. Orada izin verildi yazınca sinir oluyorum. Uygulamayı silmeye kadar gidiyor bende bu sinir
Yanlış bilmiyorsam bu oyun arka planda çalışmak için izin istemiyor
Oyunun klavyesinde ki tuşlar biraz küçük gibi geldi bana..Cevap yazarken hatalı yazımlara sebep oluyor
Arka planda izin istemesin yeter. Bir uygulama yüklediğimde ilk pil tasarrufuna bakıyorum. Orada izin verildi yazınca sinir oluyorum. Uygulamayı silmeye kadar gidiyor bende bu sinir
Bu arada listeden "İstatistik ekranında toplam değerleri gösterme" yi kaldırabiliriz
Kaldırabiliriz derken?
Geliyor mu yoksa
5-10 dakikaya
Tamamdır, listeyi güncelledim.
Yeni güncelleme için teşekkürler, elinize sağlık.
Ancak oyun sonundaki sıralamada TOPLAM istatistiğini önce gösterirse daha iyi olur gibi, ne dersiniz?
Toplam - 1. Tur - 2. Tur - 3. Tur şeklinde sıralanırsa daha hoş olacak sanki.
Başka ne yapsak
oyun için farklı katagörüler varmı mesela teknoloji güncel bilgiler tarih gibi bu biraz kapsamlı olur ama ben şuan uygulama açtığımda çoğu şeyi bilemiyorum ama teknoloji kısmında böyle bir uyuglamada yarışmak isterimBaşka ne yapsak
olabilir, desteklerimFacebook'ta skor paylaşmayı seven kullanıcılar için oyun sonu skorunu paylaşma gibi bir şey olabilir belki
Passaparolanın genel mantığına belki uymaz ama sonuçta bize seçenek sunulursa güzel olur. ama geliştirici inş bunun için baştan yazmaz uygulamayı (tüm soru bankasını kategorilendirme, kategorilere göre puanları ayırma, kategori seçme ekranı vs..)oyun için farklı katagörüler varmı mesela teknoloji güncel bilgiler tarih gibi bu biraz kapsamlı olur ama ben şuan uygulama açtığımda çoğu şeyi bilemiyorum ama teknoloji kısmında böyle bir uyuglamada yarışmak isterim
oyun için farklı katagörüler varmı mesela teknoloji güncel bilgiler tarih gibi bu biraz kapsamlı olur ama ben şuan uygulama açtığımda çoğu şeyi bilemiyorum ama teknoloji kısmında böyle bir uyuglamada yarışmak isterim
zaten o soruların çoğu genel kültür diye adlandırılıp yeni katogori soruları eklenemez mi acaba şuan kendimi hiç bilmiyor gibi hissediyorumArkadaşımızın da belirttiği gibi hemen Passaparola'nın özüne aykırı, hem de 9000 küsür soruyu kategorilerine ayırmak mümkün değil.
oyun için farklı katagörüler varmı mesela teknoloji güncel bilgiler tarih gibi bu biraz kapsamlı olur ama ben şuan uygulama açtığımda çoğu şeyi bilemiyorum ama teknoloji kısmında böyle bir uyuglamada yarışmak isterim
zaten o soruların çoğu genel kültür diye adlandırılıp yeni katogori soruları eklenemez mi acaba şuan kendimi hiç bilmiyor gibi hissediyorum
Facebook'ta skor paylaşmayı seven kullanıcılar için oyun sonu skorunu paylaşma gibi bir şey olabilir belki
neyse o zaman bir öneri sundum kabul edilecek diye bir şey yok çalışmalarınızın devamı dilerimMaalesef bu mümkün değil
Mevcut soruların türü genel kültür değil ama
Bunu da listeye ekler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?