Originally posted by wapcimor@Oct 6 2005, 07:16 PM program güzel cok beğendim.arkadasların bu tavrını da hiç beğenmedim.gereksizse indirmessin kardeşim ne gereksiz yazıp duruyon.
Originally posted by PaNTeR@Oct 5 2005, 08:15 PM eon, hangi programları kullanıyorsun, symbian için yaptığın bir deneme var mı? Meraklandım şimdi... Bu konu çok tartışıldı ama bir yere varamadık :
.NET , C++ kullaniyorum. birkac oyun denemem var ama henuz istedigim gibi degil. bir yandan da bluetooth'u kullanan bir application yaratmaya calisiyorum... internette bunlarla ilgili guzel kaynaklar var....
Originally posted by wapcimor@Oct 6 2005, 07:16 PM program güzel cok beğendim.arkadasların bu tavrını da hiç beğenmedim.gereksizse indirmessin kardeşim ne gereksiz yazıp duruyon.
Originally posted by Alive+Oct 6 2005, 09:58 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Alive @ Oct 6 2005, 09:58 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-wapcimor@Oct 6 2005, 07:16 PM program güzel cok beğendim.arkadasların bu tavrını da hiç beğenmedim.gereksizse indirmessin kardeşim ne gereksiz yazıp duruyon.
Originally posted by Alive+Oct 6 2005, 09:58 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Alive @ Oct 6 2005, 09:58 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-wapcimor@Oct 6 2005, 07:16 PM program güzel cok beğendim.arkadasların bu tavrını da hiç beğenmedim.gereksizse indirmessin kardeşim ne gereksiz yazıp duruyon.
hasisa nasil giidyor program, kendi kategorilerini de olusturabilirsin, arti kendi field'lerini de belirleyebilirsin. karistirdikca daha iyi cozersin. takilirsaniz, ben buralardayim...