Parça sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parça sorunu
Herkese merhabalar
Arkadaslar simdi benim kucuk bir asus donanimli bilgisayarim var kucuk derken gercekten baya kucuk guc kaynaginin altinda islemci sogutucu var.Ben sadece islemcisine bakmak icin guc kaynagini cikartip islemci kelepçelerini cikarttim islemci sogutucuya yapisik ben fazla kurcalamadan duzeltip islemciyi eski halindeki gibi sabitledim ardindan guc kaynaginida ustune sabitledim kasayi kapatip kabloyu taktim bilgisayar ilk acilista normalde biraz fan sesi yapiyor "VIIIIN" diye ardindan normal hale donuyor windows aciliyordu fakat simdi bu ilk acilistaki fan sesi kaldi yani bilgisayarin acilma butonuna basiyorum "vııın" sesinde kaliyor nasil yapabilirim lütfen yardimci olun simdiden tesekkurler

ses yapan fana 2 tane vur duzelır.

hangı fan ses yapıyor pekı .

hangı fan ses yapıyor pekı .

İşlemci fani büyuk bir olasilikla normalde bilgisayar icten bir viiiiiiiin sesi cikardiktan sonra susuyordu normal sessiz bir bilgisayara donuyordu gercekten sessiz bir bilgisayar sadece yazma sesleri duyulurdu simdi kablolar sorun yaratiyir diyicegim fazla kalabalik icerisi dogal olarak kucuk bilgisayar ama kablolar gayet normal duruyor
Ayrica windows açilmiyor ben bunu normal buluyorum aslinda ne zaman bir bilgisayar parcasina dokunsam hemen bilgisayar bozulur

eger ıslemcı fanının ses yaptıgı kesınse.
Fanı sokmeye calıstıktan sonra yerıne tam oturtamadınız ve ıslemcı sogumadıgı ıcın fan yuksek hızda dönüyor. Bu nedenle ses yapıyordur.

İslemciyi kontrol ettimde islemcinin arkasindaki o sivri dişlerden birisi yamulmuş bir sorun yaratirmi?

hangi sivri dış
fotograf koyabilir misin

İşlemci pinleri hani arkasida varya bir sürü

yapar tabıkı ne dıye yamulttun.

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
0.5 kalemin varsa icindeki ucu cikart ve pini icine oturtarak fazla saga sola esnetmeden diger pinlerle ayni hizada olacak sekilde duzelt. Yada teknik servise gotur.

Bilerek yamultmadim ki hatta yamuldugundan bile haberim yoktu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...