pelın_ Necmati' Alıntı: Geçen gün aynada kendimi Gördümm çok korktum dedim neden bu kadar seksiyim Genişletmek için tıkla ... üfff:
Necmati' Alıntı: Geçen gün aynada kendimi Gördümm çok korktum dedim neden bu kadar seksiyim Genişletmek için tıkla ... üfff:
minoo Üye Konu Sahibi Ben hiç görmedim rüyamda öyle şeyler Karabasan da görmedim hiç. Ama görmeyi istiyorum. Merak ediyorum
Ben hiç görmedim rüyamda öyle şeyler Karabasan da görmedim hiç. Ama görmeyi istiyorum. Merak ediyorum
pelın_ minoo' Alıntı: Ben hiç görmedim rüyamda öyle şeyler Karabasan da görmedim hiç. Ama görmeyi istiyorum. Merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... ayy allah korusun o karabasan okadar fena bısıykı sagolsun benı hıc unutmaz gelıyo GOZUN BILINCN ACIK CIGLIK ATIYOSUN KIMSE DUYMUYOO UFF FENA YANI
minoo' Alıntı: Ben hiç görmedim rüyamda öyle şeyler Karabasan da görmedim hiç. Ama görmeyi istiyorum. Merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... ayy allah korusun o karabasan okadar fena bısıykı sagolsun benı hıc unutmaz gelıyo GOZUN BILINCN ACIK CIGLIK ATIYOSUN KIMSE DUYMUYOO UFF FENA YANI
JayJayyy Üye minoo' Alıntı: Ben hiç görmedim rüyamda öyle şeyler Karabasan da görmedim hiç. Ama görmeyi istiyorum. Merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... ah biz insanlar ne meraklı yaratıklarız.
minoo' Alıntı: Ben hiç görmedim rüyamda öyle şeyler Karabasan da görmedim hiç. Ama görmeyi istiyorum. Merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... ah biz insanlar ne meraklı yaratıklarız.
JayJayyy Üye anlıyorum seni.merak insana çok şey öğretebilir ama bu konuda bu kadar meraklı olma sen yinede.bir gece ansızın merakın giderilebilir.
anlıyorum seni.merak insana çok şey öğretebilir ama bu konuda bu kadar meraklı olma sen yinede.bir gece ansızın merakın giderilebilir.
backspace11 Üye biz uyarımızı yapalım da ama fena hikayeler var Yasmi yaşanmış..benim arkadaşlarımdan cin çağıran çoktu musallat oldular falan Genişletmek için tıkla ... Ruh Cagirmak icin soylenen sozler seylermiydi SE - LE - NA SELENA SELENA
biz uyarımızı yapalım da ama fena hikayeler var Yasmi yaşanmış..benim arkadaşlarımdan cin çağıran çoktu musallat oldular falan Genişletmek için tıkla ... Ruh Cagirmak icin soylenen sozler seylermiydi SE - LE - NA SELENA SELENA
_SiyabeNd_ Üye pelın_' Alıntı: ayy allah korusun o karabasan okadar fena bısıykı sagolsun benı hıc unutmaz gelıyo GOZUN BILINCN ACIK CIGLIK ATIYOSUN KIMSE DUYMUYOO UFF FENA YANI Genişletmek için tıkla ... Banada geçenlerde oldu üstüme sanki bir kamyonu koydular ağzım kilitlendi ağzımı açıp besmele çekemedim sonradan içimden beslemele çekince kendime geldim.
pelın_' Alıntı: ayy allah korusun o karabasan okadar fena bısıykı sagolsun benı hıc unutmaz gelıyo GOZUN BILINCN ACIK CIGLIK ATIYOSUN KIMSE DUYMUYOO UFF FENA YANI Genişletmek için tıkla ... Banada geçenlerde oldu üstüme sanki bir kamyonu koydular ağzım kilitlendi ağzımı açıp besmele çekemedim sonradan içimden beslemele çekince kendime geldim.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap cinler istedikleri şekli alabilirler (insan hayvan vs.) günlük hayatta çok karşılaşırız fakat farketmeyiz
cinler istedikleri şekli alabilirler (insan hayvan vs.) günlük hayatta çok karşılaşırız fakat farketmeyiz
minoo Üye Konu Sahibi Orta yol bulunur ya öyle deme Ya şaka bir yana, ben geçen bir rüya gördüm arkadaş hareket edemedim ya
Orta yol bulunur ya öyle deme Ya şaka bir yana, ben geçen bir rüya gördüm arkadaş hareket edemedim ya
uribaju Üye kafayı takmayıp herzamanki gibi hayata devam etmek lazım bunların coguda psikolojiktir zaten