zaza Üye arslansem' Alıntı: Ben biriktirirdim topluca yerdim hep Genişletmek için tıkla ... hazinem var diye hava atardın mahalledeki çocuklara, kesinnn
arslansem' Alıntı: Ben biriktirirdim topluca yerdim hep Genişletmek için tıkla ... hazinem var diye hava atardın mahalledeki çocuklara, kesinnn
zaza Üye ism@il 54' Alıntı: bazı yerlerde görmek mümkün mesela bazı okul kantinlerinde . Genişletmek için tıkla ... arasıra mahalle bakkallarında görüyorum
ism@il 54' Alıntı: bazı yerlerde görmek mümkün mesela bazı okul kantinlerinde . Genişletmek için tıkla ... arasıra mahalle bakkallarında görüyorum
osmisyum Üye Paranın üstünden arta kalanlarla alırdım ve eve gelince de annemden : "yine mi bakkal kandırdı seni " sözleri......
Paranın üstünden arta kalanlarla alırdım ve eve gelince de annemden : "yine mi bakkal kandırdı seni " sözleri......
e1b1 Üye bizim mahalle bakkalında var bir kutuya doldurmuş bi sürü gecenlerde kardeşim almış .. demekki çok eskiden de varmış bunlar..
bizim mahalle bakkalında var bir kutuya doldurmuş bi sürü gecenlerde kardeşim almış .. demekki çok eskiden de varmış bunlar..