Tuba Üye papakudioflu' Alıntı: teşekkürler nur hanım inşallah sizin gibi başarılı bir moderatör olabilirim ---------- Eklendi @ 10:18:45 ---------- Yazıldı @ 10:02:37 ---------- tesekkürler ---------- Eklendi @ 10:20:06 ---------- Yazıldı @ 10:18:45 ---------- teşekkür ederim bütün arkadaşlarımızla birlikte forum için bişeyler yapmaya çalışıyoruz inşallah begenirsiniz ---------- Eklendi @ 10:21:27 ---------- Yazıldı @ 10:20:06 ---------- teşşekkürler bölümümüzde aktifliginin devamını bekliyorum sizden Genişletmek için tıkla ... Benden daha başarılı bir moderator olursunuz İnşallah ben teşekkür ederim
papakudioflu' Alıntı: teşekkürler nur hanım inşallah sizin gibi başarılı bir moderatör olabilirim ---------- Eklendi @ 10:18:45 ---------- Yazıldı @ 10:02:37 ---------- tesekkürler ---------- Eklendi @ 10:20:06 ---------- Yazıldı @ 10:18:45 ---------- teşekkür ederim bütün arkadaşlarımızla birlikte forum için bişeyler yapmaya çalışıyoruz inşallah begenirsiniz ---------- Eklendi @ 10:21:27 ---------- Yazıldı @ 10:20:06 ---------- teşşekkürler bölümümüzde aktifliginin devamını bekliyorum sizden Genişletmek için tıkla ... Benden daha başarılı bir moderator olursunuz İnşallah ben teşekkür ederim
papakudioflu Emekli Yönetici __xXx__' Alıntı: abi hayırlı uğurlu olsun Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim arda
papakudioflu Emekli Yönetici ultrayer6' Alıntı: Bir de nickin ne anlama geldiğini bilsek. Genişletmek için tıkla ... lazca çikalum yaylalara yiyelum papakudi; mısır kebap demek ---------- Eklendi @ 13:19:43 ---------- Yazıldı @ 13:18:36 ---------- theposies' Alıntı: hayırlı olsun istersen her konuda danısabilirsin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sagol
ultrayer6' Alıntı: Bir de nickin ne anlama geldiğini bilsek. Genişletmek için tıkla ... lazca çikalum yaylalara yiyelum papakudi; mısır kebap demek ---------- Eklendi @ 13:19:43 ---------- Yazıldı @ 13:18:36 ---------- theposies' Alıntı: hayırlı olsun istersen her konuda danısabilirsin Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sagol
ultrayer6 Üye papakudioflu' Alıntı: lazca çikalum yaylalara yiyelum papakudi; mısır kebap demek Genişletmek için tıkla ... oflu musun kardeş?
papakudioflu' Alıntı: lazca çikalum yaylalara yiyelum papakudi; mısır kebap demek Genişletmek için tıkla ... oflu musun kardeş?
papakudioflu Emekli Yönetici ultrayer6' Alıntı: oflu musun kardeş? Genişletmek için tıkla ... ofluyum elhamdülillah hayırdır sen nerelisin ---------- Eklendi @ 16:25:54 ---------- Yazıldı @ 16:25:12 ---------- Astrosman' Alıntı: Hayırlı olsun ali dayı Genişletmek için tıkla ... sagol kardeşim
ultrayer6' Alıntı: oflu musun kardeş? Genişletmek için tıkla ... ofluyum elhamdülillah hayırdır sen nerelisin ---------- Eklendi @ 16:25:54 ---------- Yazıldı @ 16:25:12 ---------- Astrosman' Alıntı: Hayırlı olsun ali dayı Genişletmek için tıkla ... sagol kardeşim
ultrayer6 Üye papakudioflu' Alıntı: ofluyum elhamdülillah hayırdır sen nerelisin Genişletmek için tıkla ... of bize uzak be abi. ben afyon'dan katılıyorum. (kendimi son cümleyi yazarken yarışmada gibi hissettim )
papakudioflu' Alıntı: ofluyum elhamdülillah hayırdır sen nerelisin Genişletmek için tıkla ... of bize uzak be abi. ben afyon'dan katılıyorum. (kendimi son cümleyi yazarken yarışmada gibi hissettim )
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Bende tebrik edeyim Lumi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler esma seni ne zaman lumiacı yapıyoruz ---------- Eklendi @ 23:45:38 ---------- Yazıldı @ 23:44:47 ---------- Reşwan' Alıntı: Burdan da tebrik edelim hayırlı olsun başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler adminim yardımlarınızla başarılı olmaya çalışıcam inşallah
Eykul' Alıntı: Bende tebrik edeyim Lumi Genişletmek için tıkla ... teşekkürler esma seni ne zaman lumiacı yapıyoruz ---------- Eklendi @ 23:45:38 ---------- Yazıldı @ 23:44:47 ---------- Reşwan' Alıntı: Burdan da tebrik edelim hayırlı olsun başarılar dilerim. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler adminim yardımlarınızla başarılı olmaya çalışıcam inşallah
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: teşekkürler esma seni ne zaman lumiacı yapıyoruz ---------- Eklendi @ 23:45:38 ---------- Yazıldı @ 23:44:47 ---------- teşekkürler adminim yardımlarınızla başarılı olmaya çalışıcam inşallah Genişletmek için tıkla ... Ben bir galaxydeyim dolaniyorum o bana yetiyor ben secmem ya secemem de
papakudioflu' Alıntı: teşekkürler esma seni ne zaman lumiacı yapıyoruz ---------- Eklendi @ 23:45:38 ---------- Yazıldı @ 23:44:47 ---------- teşekkürler adminim yardımlarınızla başarılı olmaya çalışıcam inşallah Genişletmek için tıkla ... Ben bir galaxydeyim dolaniyorum o bana yetiyor ben secmem ya secemem de
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Ben bir galaxydeyim dolaniyorum o bana yetiyor ben secmem ya secemem de Genişletmek için tıkla ... galaxy de droidlerle ugrasma al bir lumia900
Eykul' Alıntı: Ben bir galaxydeyim dolaniyorum o bana yetiyor ben secmem ya secemem de Genişletmek için tıkla ... galaxy de droidlerle ugrasma al bir lumia900
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: galaxy de droidlerle ugrasma al bir lumia900 Genişletmek için tıkla ... Ya buna zor alistim... Alissam hemen aldirtirim ama bosver ugrastirma beni... Tekrar tebrikler
papakudioflu' Alıntı: galaxy de droidlerle ugrasma al bir lumia900 Genişletmek için tıkla ... Ya buna zor alistim... Alissam hemen aldirtirim ama bosver ugrastirma beni... Tekrar tebrikler