ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
420' nin neyi var ki... 1080p çözünürlüğe 330 bile hayli hayli yeterken...adreno 420 yi duyunca hayattan Soğudum.
2k ekranlar çıkınca görürüzO kadar donanıma 2800 mah batarya ... Şarj sorunu yaratacaktır.
420' nin neyi var ki... 1080p çözünürlüğe 330 bile hayli hayli yeterken...
Evet önemli olan ama toplumda şöyle bir algı var. 5 megapixel kamera 2'den iyidir. Tamam bilinçli kullanılar anlar ama geneli için 5 megapixel yapılmalı.2k ekranı ne yapacaksınız 720p yeterde artar bile
Ön kamera 2mp olsun kaliteli olsun yeter önemli olan lens
Cihaz güzel duruyor arka kamera kısmı One X e benzemiş
Verilen bilgilere göre Adreno 420, Adreno 330'dan %40 daha fazla performans sunacak.
Bu donanıma 2k ekran ve en az 5 Megapixel Ön kamera olmalıydı.Batarya da 3.000 mAh olsa iyi olurmuş
Diğer telefonlar 1080p bu telefonu diğerlerinden ayıran bir özellik olması lazım. O yüzden 2k ekran olsa iyi olur dedim.Yapma hacı.Bunlara söylenenlerin aynısı 320/330 içinde söylendi. Ekranı 2K yapınca öyle olmayacak ama hatta diyecekler ki 2K'ya 420 tam olmadı 430'u daha iyi. Sonra artık geliriz 500lere
---------------
1080p neye yetmiyor? Abartmıyorum 6"/720p Lumia 1320 sırıtmıyor, gayet iyi. Tamam bunlar orta seviye 1080p de üst bitti. Evdeki televizyonunuzun çözünürlüğü nedir Allah aşkına? Valla bizim televizyon 720p. Nexus 5 1080p. Bazen kendimi bir garip hissetiyorum.(Bu cihaz zaten 1080p ve TR gelmez, ben diğer markalar için konuşuyorum.)
2K'ya umarım bu yıl geçmezler. Umarım, yıl sonunda 1080p/5.2+"/Snap810 lu performans canavarı cihazlar görürüz.
2K ekran olmadığı iyi olmuş. Eğer optimizasyon sorunu yoksa tahminen 2800 yeterli olmalı. Çünkü snap800 az güç tüketiyor. 805 de öyle olmalı.
Diğer telefonlar 1080p bu telefonu diğerlerinden ayıran bir özellik olması lazım. O yüzden 2k ekran olsa iyi olur dedim.
Önce "Üslubumuza" dikkat edelim. Konuya gelince 2 ekran diyen olmadı. Olsa daha iyi olur dedim.İyi de bu cihaz 2k degilki neyin kafasi bu
Performans istiyorsan 720P ekran alacaksın.Performansın düşmesi iyi olmaz, dedim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?