sultan" Üye Panathinaikos - Galatasaray maçını Ictimai TV (ITV) veriyor Arkadaşlar 17 eylüldeki maç tnt ve azeri içtimai tv(itv azerbaycan) türksatta. bu kanalı olmayanlar Kanal adı: Ictimai TV (ITV) Uydu: Turksat 42 E Frekansları: 11554 H 2916 2/3 (Doğu) ekleyerek bulabilirler. tesekkürleri ve repleri unutmayalım
Arkadaşlar 17 eylüldeki maç tnt ve azeri içtimai tv(itv azerbaycan) türksatta. bu kanalı olmayanlar Kanal adı: Ictimai TV (ITV) Uydu: Turksat 42 E Frekansları: 11554 H 2916 2/3 (Doğu) ekleyerek bulabilirler. tesekkürleri ve repleri unutmayalım
BLACKDREAM Üye bir yanlışklık yok mu ben tnt de yayınlanacak diye duydum hatta nettede yazıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir yanlışklık yok mu ben tnt de yayınlanacak diye duydum hatta nettede yazıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Salihyet Üye BLACKDREAM' Alıntı: bir yanlışklık yok mu ben tnt de yayınlanacak diye duydum hatta nettede yazıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... d-smart verirse diye bu konu sanırım
BLACKDREAM' Alıntı: bir yanlışklık yok mu ben tnt de yayınlanacak diye duydum hatta nettede yazıyor Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... d-smart verirse diye bu konu sanırım